Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο!

Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

Νο. 69: Farol Design Hotel, Cascais, Πορτογαλία

Χτισμένο ανάμεσα στην αμμώδη παραλία Guincho και το γραφικό ψαροχώρι Cascais, αυτό το πολυτελές παραθαλάσσιο καταφύγιο στην πορτογαλική Ριβιέρα σας υπόσχεται αξέχαστες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Το Farol Design Hotel είναι ένα αριστούργημα της πορτογαλικής ανακτορικής αρχιτεκτονικής, που χτίστηκε το 1890 και αποτέλεσε το καταφύγιο Ευρωπαίων Βασιλιάδων και αριστοκρατών το 1950.

Τα 33 δωμάτια έχουν «ντυθεί» από διάσημους Πορτογάλους σχεδιαστές μόδας, με design πινελιές στους τόνους του μαύρου και του λευκού, που τονίζουν ακόμα περισσότερο την βασιλική ιστορία του κτιρίου.

Συγκεκριμένα, η ελίτ της πορτογαλικής μόδας, μεταξύ των οποίων οι Ana Salazar, Fátima Lopez, Miguel Vieira και Manuel Alves και José Manuel Gonçalves κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο, που μοιάζει να βγήκε από πασαρέλα.

Το deck που φιλοξενεί την πισίνα με το θαλασσινό νερό είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι του χώρου, ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας. Χαλαρώστε στην ξαπλώστρα σας ακριβώς πάνω από τον ωκεανό και θα έχετε την ξεχωριστή εντύπωση ότι επιπλέετε στο νερό.

Η απαράμιλλης ομορφιάς θέα στη θάλασσα θα σας καταπλήξει, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι τα κύματα, που συνθλίβονται πάνω στο deck της πισίνας, όταν έχει αέρα. Ολόκληρη η δομή του κτιρίου έχει σχεδιαστεί, ώστε το κτίσμα και το φυσικό περιβάλλον του να ενώνονται.

Οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου είναι προσεγμένοι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ο κήπος προσφέρεται για κρασί και φαγητό.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την μπανιέρα υδρομασάζ σε κάθε ένα από τα δωμάτια, ένα δημιουργικό κοκτέιλ στο μπαρ On the Rocks ή να κατευθυνθούν προς το εστιατόριο Mix, το οποίο εκτείνεται σε τρεις διαφορετικούς χώρους και φτάνει μέχρι την αμμώδη παραλία.

Tο αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets! Τα πακέτα διακοπών (ξενοδοχείο ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην
Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες