Μια μαγευτική εμπειρία κρουαζιέρας σας περιμένει στο υπερπολυτελές πλωτό ξενοδοχείο, Costa Magica, της Costa Cruises, με κρουαζιέρες που ξεκινούν από το λιμάνι του Πειραιά και σας μεταφέρουν σε δημοφιλείς προορισμούς.

Μια μοναδική ευκαιρία για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ζήσετε το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής σας, απολαμβάνοντας υπηρεσίες και διαμονή πέντε αστέρων, ψυχαγωγία όλη την ημέρα και ενδιαφέρουσες επισκέψεις στις πλέον προσιτές τιμές.

Αυτό το καλοκαίρι θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε με το Costa Magica, σε 7ήμερες και 10ήμερες κρουαζιέρες από Πειραιά, με προορισμό την Ιταλία, την Κροατία, την Τουρκία και την Ελλάδα, απολαμβάνοντας αποδράσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Το κρουαζιερόπλοιο

Η εσωτερική διακόσμηση του είναι εμπνευσμένη από την ιστορία της γειτονικής μας Ιταλίας, μεταφέροντας σας στα πιο όμορφα όσο και ιστορικά αξιοθέατα της χώρας.

Το “άρωμα” Ιταλίας θα σας συνοδεύσει γλυκά σε όλο σας το ταξίδι, μέσα από τις τεράστιες ταπετσαρίες με γνωστά μνημεία που δεσπόζουν στους τοίχους των σαλονιών, αλλά και με συνεχείς διακοσμητικές αναφορές σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Φτάνοντας στο μεγαλοπρεπές lounge με τους πανοραμικούς γυάλινους ανελκυστήρες θα ανακαλύψετε από την πρώτη στιγμή τη μεγαλοπρέπεια του χώρου.

Η διαμονή σας σε μια από τις 515 εσωτερικές καμπίνες, 321 εξωτερικές με μπαλκόνι, 464 με ιδιωτικό μπαλκόνι και 58 σουίτες με ιδιωτικό μπαλκόνι θα σας εντυπωσιάσει, με καλύτερη επιλογή φυσικά αυτές που από το μπαλκόνι σας προσφέρουν μαγευτική θέα της θάλασσας.

Τα εικοσιτετράωρα στο Costa Magica απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν βαρετά. Απολαύστε γεύσεις της Μεσογείου και ελληνικά πιάτα και ποτά σε ένα από τα 4 εστιατόρια, χαλαρώστε πίνοντας το ποτό σας στα 11 μπαρ και χορέψτε όλη τη νύχτα στη ντίσκο Grado. Ειδικές εκδηλώσεις διοργανώνονται και στο τριών επιπέδων μεγαλοπρεπές θέατρο.

Για τους λάτρεις της άθλησης διατίθεται ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με σάουνα, τζακούζι και χαμάμ. Επίσης, οι 4 πισίνες, συμπεριλαμβανομένης αυτής με την πτυσσόμενη οροφή, θα σας δώσουν την ευκαιρία για δροσερές βουτιές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι καλύτεροι προσκεκλημένοι του πλοίου όμως είναι τα παιδιά και οι νέοι έως 18 ετών, οι οποίοι ταξιδεύουν εντελώς δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι ταξιδεύουν στην ίδια καμπίνα με δυο ενήλικες.

Οι ασφαλείς εγκαταστάσεις του Sqok Club θα κρατήσουν τα αγγελούδια σας απασχολημένα για ώρες με πολλά παιχνίδια και μια ειδική παιδική πισίνα, καθώς και το δωμάτιο virtual world με τα αγαπημένα τους βιντεοπαιχνίδια.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο καζίνο Sicillia, που είναι αφιερωμένο στα ήθη και τα έθιμα της Σικελίας, και να χαρείτε τα ψώνια σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των καταστημάτων.

Οι κρουαζιέρες του Costa Magica

«Αδριατική & Αιγαίο»

Τιμή: από €399 / άτομο/ σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα.
Διάρκεια: 7 – 8 ημέρες
Αναχώρηση: από Πειραιά

Με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις κάθε Τετάρτη από 30 Απριλίου έως 2 Ιουλίου και από 17 Σεπτεμβρίου έως και 22 Οκτωβρίου 2014. Επιβιβαστείτε από την πόρτα του σπιτιού σας για μια μοναδική κρουαζιέρα από Πειραιά

Επισκεφτείτε τη μοναδική Σμύρνη, το “Κόσμημα της Αδριατικής” το Ντουμπρόβνικ με τα στιβαρά του τείχη, την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου τη Βενετία, την πρωτεύουσα της Απουλίας το Μπάρι, αλλά και το Κατάκολο με την Αρχαία Ολυμπία.

Η κρουαζιέρα επισκέπτεται μερικές από τις δημοφιλέστερες πόλεις που βρέχονται από τις θάλασσες της Αδριατικής και του Αιγαίου για να χαρίσουν στους επιβάτες τις κρουαζιέρας εντυπωσιακές εικόνες φύσης, ιστορίας και πολιτισμού, διασκέδασης και γραφικότητας.

«Θησαυροί της Πόλης & Μαγευτική Βενετία»

Τιμή: από €889 / άτομο/ σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα.
Διάρκεια: 10 – 11 ημέρες
Αναχώρηση: από Πειραία

Ένα νέο μοναδικό 11ήμερο πρόγραμμα κρουαζιέρας από το λιμάνι του Πειραιά, με αναχωρήσεις από τις 9 Ιουλίου έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2014, Απολαύστε τις διακοπές σας με την πολυτέλεια που σας προσφέρουν τα κρουαζιερόπλοια της Costa Cruises.

Επισκεφτείτε τη νύμφη της Ιωνίας τη Σμύρνη, την αξέχαστη Κωνσταντινούπολη, το νησί των Φαιάκων την όμορφη Κέρκυρα, την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου τη Βενετία, την πρωτεύουσα της Απουλίας το Μπάρι, αλλά και το Κατάκολο με την Αρχαία Ολυμπία.

Βενετία

Τιμή: από €439/ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα.
Διάρκεια: 6 -7 ημέρες
Αναχώρηση: από Πειραιά

Μια αξέχαστη εκδρομή με αναχώρηση στις 29 Οκτωβρίου 2014 με προορισμό τη Βενετία. Η πόλη των Δόγηδων θα σας υποδεχθεί με τη γοητευτική της ομορφιά, ενώ στη διαδρομή θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τη Σμύρνη και το Ντουμπρόβνικ.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ ή στο τηλέφωνο 210 3259900.

Δείτε το βίντεο: