Απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία σε ένα πολυτελές και άνετο κρουαζιερόπλοιο και δωρίστε στον ή στην αγαπημένη και τα παιδιά σας μια δωρεάν ταξιδιωτική εμπειρία που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Η εταιρεία Orange Cruises αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταιρείας Costa στην Ελλάδα έχει ετοιμάσει για εσάς μια εκπληκτική προσφορά!

Επιβιβαστείτε στο ξεχωριστό Costa Mediterranea και διαπλεύστε την καρδιά της Ανατολικής Μεσογείου για 7 ολόκληρες ημέρες, στη μοναδική τιμή των 199 ευρώ (το άτομο) ενώ τα παιδιά κάτω των 18 ετών θα ταξιδέψουν δωρεάν εφόσον μένουν στην καμπίνα των γονιών τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα λιμενικά έξοδα 120 ευρώ, η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών, η χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου (φιλοδωρήματα), προαιρετικές εκδρομές, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης, οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Η προσφορά ισχύει για την κρουαζιέρα «Άγιοι Τόποι και ελληνικά νησιά», με αναχώρηση από το Ηράκλειο Κρήτης στις 27 Σεπτεμβρίου.

Σε όλες τις κρουαζιέρες της εταιρείας Costa, τα παιδιά έως 18 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν, εφόσον μείνουν στην ίδια καμπίνα με 2 ενήλικες. Αυτό σημαίνει ότι οι μικροί ταξιδιώτες έχουν την τιμητική τους!

Η κρουαζιέρα «Άγιοι Τόποι και ελληνικά νησιά», με αφετηρία το Ηράκλειο Κρήτης θα σας ταξιδέψει στη Σαντορίνη, την Χάιφα στο Ισραήλ, τη Λεμεσσό, την Αλάνυα στην Τουρκία και τη Ρόδο.

Μια μοναδική διαδρομή, που θα σας μεταφέρει σε μερικά από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας και ταυτόχρονα θα σας χαρίσει εντυπωσιακές εικόνες φύσης, ιστορίας και πολιτισμού, διασκέδασης και γραφικότητας.

Περιλαμβάνονται:

Πλήρης διατροφή καθημερινά (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό & 24ωρο μπουφέ)
Tο πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
Aσφάλιση αστικής & επαγγελματικής ευθύνης

Το κρουαζιερόπλοιο

Αποτυπώνοντας το στυλ των ιστορικών παλατιών της Ιταλίας του 17ου και 18ου αιώνα, το κρουαζιερόπλοιο Costa Mediterranea, αντιπροσωπεύει την ιταλική κομψότητα, με τα περίτεχνα και πολυτελή στοιχεία της.

Μπαίνοντας στο δεκαόροφο αίθριο Maschera d’Argento, θα εντυπωσιαστείτε από το επιβλητικό γλυπτό του Gigi Rigamonti, με τις ελικοειδείς χορευτικές φιγούρες, που αιωρούνται ακριβώς από πάνω σας.

Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διακοσμημένοι με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντικατοπτρίζεται το σύνθημα του πλοίου «Mai visto niente di simile», δηλαδή, «δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο».

Τα δώδεκα επίπεδα του Costa Mediterranea, έχουν το όνομα ενός μυθικού ή ιστορικού προσώπου. Συγκεκριμένα, ονομάζονται: Κίρκη, Τερψιχόρη, Βάκχος, Θησέας, Ορφέας, Νάρκισσος, Προμηθέας, Πήγασος, Αρμονία, Κλεοπάτρα, Πανδώρα και Μήδεια.

Η ιταλική, αλλά και η διεθνής κουζίνα έχουν την τιμητική τους στα 4 εστιατόρια του πλοίου, ενώ τα 12 μπαρ και η ντίσκο, θα ικανοποιήσουν κάθε μουσικό γούστο. Παράλληλα, το θέατρο τριών επιπέδων, το καζίνο και η βιβλιοθήκη είναι μερικές ακόμα από τις επιλογές σας για διασκέδαση.

Επιλέξτε για τη διαμονή σας μια από τις 1.057 καμπίνες, με επιλογή μεταξύ εσωτερικής, εξωτερικής με παράθυρο, εξωτερικής με ιδιωτικό μπαλκόνι και σουίτας.

Στο Ischia spa θα χαλαρώσετε σε ένα κέντρο ευεξίας δυο επιπέδων, που περιλαμβάνει γυμναστήριο, αίθουσες θεραπείας, σάουνα, χαμάμ και σολάριουμ.

Ακόμα, 4 τζακούζι, 4 πισίνες και μια νεροτσουλίθρα σας περιμένουν για στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.

– Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα λιμενικά έξοδα

– Τα παιδιά έως 18 ετών επιβαρύνονται μόνο με τα λιμενικά έξοδα και ταξιδεύουν δωρεάν εφόσον μένουν στην ίδια καμπίνα με τους γονείς τους

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3259900