Μαζί με τα Λαλάρια, οι Κουκουναριές είναι η πιο γνωστή παραλία της Σκιάθου, με την εμβέλειά της να ξεπερνά τα σύνορα της χώρας. Χρυσή άμμος και κρυστάλλινα – ρηχά- νερά συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για ξεκούραση, διασκέδαση και καλοκαιρινή διάθεση.

Οι Κουκουναριές βρίσκονται στο δυτικό κομμάτι του νησιού, σε απόσταση 13 χιλιομέτρων από την πόλη της Σκιάθου. Η απέραντη χρυσαφένια αμμουδιά- η παραλία λέγεται και Χρυσή Άμμος- πήρε το όνομά της από το δάσος που καλύπτει τα «νώτα» της, γεμάτο κουκουναριές. Πίσω από το δάσος, η λίμνη της Στροφυλιάς συμπληρώνει το τοπίο κι αποτελεί σημαντικό υδροβιότοπο.

Η παραλία είναι πλήρως οργανωμένη και παρέχονται πολλές επιλογές για θαλάσσια σπορ. Η τελευταία πινελιά μιας υπέροχης μέρας στις Κουκουναριές θα είναι αναμφίβολα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.