Νότια Κορέα, ένας απέραντος καθρέφτης…

Μοναδικές εικόνες σαν πίνακας ζωγραφικής


ΤΑΞΙΔΙΠΑΝΟΡΑΜΑ
7:23
04/12/2015
Νότια Κορέα, ένας απέραντος καθρέφτης...
2
loading

Τη μοναδική και σπάνια ομορφιά της Νότιας Κορέας απαθανάτισε ένας φωτογράφος τοπίου, ο Jaewoon U που μένει μόνιμα στη Σεούλ και αποφάσισε να κάνει μια διαφορετική φωτογράφιση. Τράβηξε φωτογραφίες με τοπία που αντανακλώνται είτε σε ποτάμια είτε σε λίμνες. Οι εικόνες είναι καθηλωτικές. Οι αντανακλάσεις στις φωτογραφίες του δημιουργούν εξαιρετικά όμορφες και αρμονικές συνθέσεις και κάνουν τη Νότια Κορέα να μοιάζει με απέραντο καθρέφτη.

Η Νότια Κορέα είναι μια χώρα εξαιρετικής ομορφιάς με πανέμορφη φύση αλλά επίσης διακρίνεται για την πλούσια ιστορία της και τον πολιτισμό. Αποτελεί έναν άγνωστο για πολλούς προορισμό καθώς δεν έχει γίνει μεγάλη αναφορά στη χώρα σαν τουριστικό προορισμό. Ωστόσο διαθέτει πολλά τουριστικά αξιοθέατα και μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις στον επισκέπτη ο οποίος μόνο αδιάφορος δεν πρόκειται να μείνει από το ταξίδι του στη χώρα.

Η Σεούλ πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Νότιας Κορέας είναι μια πολύ σύγχρονη πόλη και διαθέτει πολλούς εντυπωσιακούς ουρανοξύστες. Ωστόσο, υπάρχουν και εξαιρετικά ιστορικά μνημεία. Ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία είναι αυτό του παλατιού, το Palace Kjongbokkung το οποίο χρονολογείται από το 1394 και αρχικά ήταν βασιλική κατοικία.

Ωστόσο εκτός από τα μνημεία και τα αξιοθέατα αξίζει κανείς να την επισκεφτεί για το ιδιαίτερο φυσικό της κάλλος όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες του Jaewoon U. Δεκάδες χρώματα στα δέντρα και στον ουρανό αντικατοπτρίζονται στις λίμνες και στα ποτάμια ενώ ακόμη και η ανθρώπινη παρουσία είναι τόσο αρμονικά δεμένη με τη φύση ώστε δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ο φωτογράφος χρειάστηκε πολλές λήψεις για να καταλήξει στις καλύτερες ενώ κάποιες φορές μπορεί να περίμενε και ώρες μέχρι ο ήλιος να δώσει τον κατάλληλο φωτισμό για να βγει η φωτογραφία τόσο εντυπωσιακή και η φύση σαν ένας μεγάλος καθρέφτης τον οποίο δε θες να σταματάς να κοιτάς...

Δείτε τις μοναδικές εικόνες...

krnt01 krnt02 krnt03 krnt04 krnt05 krnt06 krnt07 krnt08 krnt10 krnt09

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Μανάννα

    Πιστέψτε με αξίζει τον κόπο να την επισκεφτείτε.Είναι τέλεια.Νομίζω ότι ξύπνησα από όνειρο.

  2. avatar StathisΚαλ

    Όμορφη Κορέα, μας λείπεις 😉

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει