Για την πορεία του ελληνικού τουρισμού και τις προοπτικές του, ενημερώθηκε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης και στελέχη του Ποταμιού στη συνάντηση που είχαν με το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Τόσο ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Ανδρέας Ανδρεάδης, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εξήγησαν τα βασικά ζητούμενα και τους κινδύνους που απασχολούν τους ανθρώπους του τουρισμού και παρέδωσαν τον Οδικό Χάρτη 2021 στον επικεφαλής του Ποταμιού, ζητώντας την κατανόηση και υιοθέτηση του στρατηγικού αυτού σχεδίου για την περαιτέρω επιτυχία του ελληνικού τουρισμού.

Παράλληλα, αναφέρθηκαν στα αποτελέσματα του ελληνικού τουρισμού για το 2014, καθώς και για το θετικό αντίκτυπο που έχει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, μέσω της διάχυσης στις τοπικές κοινωνίες, των εσόδων, των εισφορών και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Οι εκπρόσωποι του κόμματος ενημέρωσαν το προεδρείο του ΣΕΤΕ, σχετικά με τις θέσεις τους όσον αφορά τον ελληνικό τουρισμό, με το Σταύρο Θεοδωράκη να τονίζει τη σημασία της συμμαχίας του καλού, στην εθνική προσπάθεια ανάπτυξης του τουρισμού.