Ανακαλύψτε μια νέα, άκρως πρωτοποριακή εμπειρία spa, σε ένα από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία του Όσλο, το «The Thief».

Το design ξενοδοχείο σας προσκαλεί να ξεχάσετε τους χώρους με τη χαλαρωτική μουσική και τις γυναικείες θεραπείες με αγγουράκια στα μάτια και να προετοιμαστείτε για νέες χαλαρωτικές συγκινήσεις, που θα σας αναζωογονήσουν.

«Κλέβοντας» παγκοσμίου φήμης παραδόσεις και θεραπείες από όλο τον κόσμο το Thief spa φτιάχτηκε με έμπνευση από την άγρια ομορφιά του νορβηγικού τοπίου.

Ο 800 τμ χώρος διαθέτει εσωτερική πισίνα, σάουνα, ατμόλουτρο και χαμάμ, το πρώτο στο Όσλο, καθώς και έξι δωμάτια θεραπείας και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Ως το μεγαλύτερο spa της πόλης, η όλη του φιλοσοφία είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος, στον οποίο οι επισκέπτες θα ξεφεύγουν από την καθημερινότητα, μπαίνοντας σε έναν κόσμο ευεξίας, ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Σχεδιασμένο από την αρχιτεκτονική εταιρεία της Δανίας, Schmidt Hammer Lassen, με πινελιές από την Anemone Wille-Våge, που είναι επίσης υπεύθυνη για τους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, το spa τηρεί τις αρχές του σκανδιναβικού ντιζάιν.

Η κομψότητα και η πολυτέλεια συνδυάζονται με φυσικά υλικά, όπως ο σχιστόλιθος και το ξύλο, που δημιουργούν μια αίσθηση ηρεμίας και απόλυτης χαλάρωσης.

Ακολουθώντας στοιχεία ευεξίας και πρακτικές από την Τουρκία, το Μαρόκο και την Ιαπωνία, το spa προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεραπειών, από τις παραδοσιακές περιποιήσεις προσώπου και μασάζ, για άνδρες και γυναίκες, έως tailor -made επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε θεραπευτική ανάγκη.

Ένα καλό spa είναι τόσο καλό όσο και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί. Το Thief spa εμμένει σε αυτή τη φιλοσοφία, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας από όλο τον κόσμο.

Η ολιστική θεραπεία, η αρμονία και η δύναμη της φύσης είναι η φιλοσοφία της γερμανικής εταιρείας Babor, που είναι γνωστή για τα θρεπτικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, καθιστώντας τα ιδανικά για το σκανδιναβικό spa. Παράλληλα, τα προϊόντα και οι θεραπείες Voya έχουν οικολογική πιστοποίηση και είναι 100 % οργανικά, ενώ τα γαλλικά προϊόντα Carita είναι η τέλεια επιλογή αντιγήρανσης.

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ