Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά και σύγχρονα αεροδρόμια του κόσμου και για το λόγο αυτό φιγουράρει συχνά στις κορυφαίες θέσεις στις λίστες με τα καλύτερα αεροδρόμια. Το αεροδρόμιο Changi δεν είναι ένα απλό αεροδρόμιο, είναι εμπειρία!

Οι πολυτελείς εγκαταστάσεις του δίνουν στους επιβάτες μια πληθώρα επιλογών για χαλάρωση και διασκέδαση. Μεταξύ άλλων διαθέτει εσωτερική πισίνα, κήπους, αίθουσες κινηματογράφου, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παιδιά και γυμναστήριο.

Κι όλα αυτά σε έναν άκρως μοντέρνο και λειτουργικό χώρο, που σε κάνει να θέλεις να χάσεις την πτήση σου!

Με το Jewel Project οι υπεύθυνοι σχεδιασμού του αεροδρομίου έρχονται να ταράξουν και πάλι τα νερά με έναν νέο χώρο αναψυχής, που αναμένεται να ανοίξει έως το 2018.

Μια γιγαντιαία γυάλινη φούσκα, ένα αίθριο στην πραγματικότητα, θα αγκαλιάζει αυτόν τον νέο χώρο, που θα περιλαμβάνει έναν τροπικό κήπο με πισίνα και έναν εντυπωσιακό καταρράκτη που θα πέφτει από ένα άνοιγμα της οροφής.

Ο χώρος, που θα σχεδιαστεί από το Moshe Safdie, θα διαθέτει επίσης εμπορικά καταστήματα και χώρους χαλάρωσης.

Αυτή η νέα δομή και ένας νέος τερματικός σταθμός, που θα δημιουργηθεί, αναμένεται να διπλασιάσει την τρέχουσα ικανότητα εξυπηρέτησης επιβατών από τα μέσα της δεκαετίας του 2020.