Ένα πάρτι που αναμένεται να συζητηθεί διοργανώνουν, όπως και κάθε χρόνο, τα καταστήματα ομορφιάς Beauty World στη Μύκονο κι η Δέσποινα Γαβαλά.

Φέτος ωστόσο, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση μιας και τα Beauty World κλείνουν τα 10 τους χρόνια και όλοι όσοι τα στηρίζουν θα μαζευτούν να του σβήσουν κεράκια! Όλα προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια (το catering θα το επιμεληθούν τα: Nammos ,Κουζίνα, Κουρσάρος, Pinky , Solymar,Nice n Easy, Guilty Beach,Bonatsa, Epoca, Haagen Dazs (Ριζάκου και Σία), ενώ μεγάλοι χορηγοί στηρίζουν την εκδήλωση) θα αφιερωθούν σε όλους τους πιστούς πελάτες των καταστημάτων στο Δραφάκι και τη Χώρα.

Η Ελένη Δήμου θα τραγουδήσει κρατώντας μας συντροφιά στο ρυθμό της, ο Πάνος Ζήνας και τα Cinema, καθώς και τα μαγιό Coco Sun Beach Wear θα μας παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους , ένα εντυπωσιακό show με βεγγαλικά θα προκαλέσει τα «κλικ» μας, ενώ όταν περάσει η ώρα ο dj θα αναλάβει να μας κάνει να χορέψουμε μέχρι το πρωί. Guest εμφάνιση θα κάνει και ο γνωστός στο νησί, σαξοφωνίστας, Σωτήρης.

Πέραν των παραπάνω ωστόσο, φέτος έχουμε όλοι έναν επιπλέον λόγο να είμαστε εκεί, μιας και στο party θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά μέσω της οποίας όλοι θα συμβάλουμε στο σωματείο Φίλοι του Παιδιού!

*Η είσοδος είναι ελεύθερη. Το party θα γίνει στον ανοιχτό χώρο, του καταστήματος στο Δραφάκι.

(Δραφάκι, τηλ. 22890 25202, 2289025145, http://www.despinagavala.com/index.html)