Το ψηλότερο μπαρ στον κόσμο μόλις άνοιξε στο Ντουμπάι

Φιλοξενείται στο Burj Khalifa σε ύψος 575 μέτρων


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
17:27
01/03/2019
Το ψηλότερο μπαρ στον κόσμο μόλις άνοιξε στο Ντουμπάι
1
loading

Το φουτουριστικό Ντουμπάι του υπερθετικού βαθμού για ακόμη μία φορά συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων πάνω του με τη λειτουργία του ψηλότερου μπαρ στον κόσμο.

Το άρτι αφιχθέν The Lounge απλώνεται σε τρεις ορόφους (152-153-154) στο ψηλότερο κτήριο στον κόσμο, το Burj Khalifa, σε ύψος 575 μέτρων, και λειτουργεί τόσο ως μπαρ, όσο και ως εστιατόριο.

Η δημιουργία του μπαρ κατάφερε να ξεπεράσει τον προηγούμενο κάτοχο της πρωτιάς, το At.mosphere, επίσης στο Burj Khalifa, το οποίο βρίσκεται 30 ορόφους πιο κάτω από το The Lounge.

Από τις 12.30-16.00 στο The Lounge σερβίρεται απογευματινό τσάι, ενώ από τις 17.30 και έπειτα τη σκυτάλη αναλαμβάνουν signature cocktails, με κόστος αρκετά υψηλό, όπως και εκείνο του εστιατορίου.

Στα βασικά χαρακτηριστικά της λειτουργίας του η ζωντανή μουσική με διεθνείς καλλιτέχνες να δίνουν το παρών σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Για την ιστορία, το Burj Khalifa εγκαινιάστηκε τον Ιανουάριο του 2010 ως το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο αγγίζοντας το ύψος των 828 μ. και έκτοτε έχει συγκεντρώσει μια σειρά από βραβεία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Mplaky

    ΘΥΜΙΖΗ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΒΑΒΕΛ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει