Αν το ταξίδι εκφράζει όντως μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα, οι κάτοικοι της Γενεύης, της Κοπεγχάγης, της Κωνσταντινούπολης, του Λονδίνου, του Μιλάνο, της Πράγας και της Ρώμης έχουν την ευκαιρία να κάνουν πράξη το όνειρό τους να γευτούν από κοντά την κρητική φιλοξενία.

Το Ηράκλειο της Κρήτης μπήκε φέτος τον Ιούνιο στον ταξιδιωτικό χάρτη 7 νέων -και πολλά υποσχόμενων- προορισμών του εξωτερικού, με τις νέες απευθείας πτήσεις, που εγκαινιάζει, εντός του μήνα, η Aegean Airlines.

Συνολικά, τον πρώτο μήνα του φετινού καλοκαιριού η γκάμα των επιλογών των Ελλήνων, αλλά και των τουριστών, που επιθυμούν να επισκεφθούν τη χώρα μας, γίνεται ευρύτερη κατά 24 προορισμούς. Οι ταξιδιωτικές γέφυρες της Ελλάδας και κυρίως των περιοχών της χώρας, που βρίσκονται εκτός Αθηνών, διευρύνονται, καθώς πλέον η Καλαμάτα, η Ρόδος και η Θεσσαλονίκη έρχονται σε απόσταση αναπνοής με μια σειρά προορισμών του εξωτερικού.

Τον πρώτο μήνα του φετινού καλοκαιριού, η Aegean μετατρέπει το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε αφετηρία για τις πόλεις της Πρέβεζας, του Ελσίνκι, της Κατάνιας, της Βαλέτας (Μάλτας), του Μπορντώ, του Ντουμπρόβνικ, του Όσλο, της Πίζας, του Ταλίν και της Τουλούζης. Η ελληνική αεροπορική εταιρεία φέρνει τους 10 συγκεκριμένους ταξιδιωτικούς προορισμούς «μια πτήση δρόμο» από την Αθήνα, εγκαινιάζοντας νέες διαδρομές, που θα κάνουν τις μετακινήσεις μας ακόμη πιο άνετες και βολικές.

dubron

Την ίδια στιγμή, το Ηράκλειο της Κρήτης αποκτά αεροπορική σύνδεση με τις πόλεις της Γενεύης, της Κοπεγχάγης, της Κωνσταντινούπολης, του Λονδίνου, του Μιλάνου, της Πράγας και της Ρώμης, δίνοντας στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν, γρήγορα και οικονομικά, την κρητική φιλοξενία.

Στον διεθνή τουριστικό χάρτη μπαίνει και η Καλαμάτα, που πλέον από τον Ιούνιο συνδέεται με τη Μόσχα, αλλά και την πόλη του φωτός, το Παρίσι. Οι δε κάτοικοι της Αγίας Πετρούπολης, της Γενεύης και της Λάρνακας μπορούν ήδη να φτιάχνουν βαλίτσες για το νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο.

Τέλος, το νέο πρόγραμμα προορισμών της Aegean φέρνει εγγύτερα τη Θεσσαλονίκη με το Ανόβερο και τις Βρυξέλλες, που επίσης προστίθενται στο πτητικό πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας, με απευθείας πτήσεις.

Λένε ότι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρά σου αληθινά, είναι να ξυπνήσεις. Η Aegean μάς καλεί να κάνουμε τα όνειρά μας αληθινά, κλείνοντας τώρα την επόμενη πτήση για έναν από τους προορισμούς της καρδιάς μας.