Οι λάτρεις της τεκίλα, ο ουρανίσκος των οποίων ικανοποιείται μόνο με τις καλύτερες παρτίδες που υπάρχουν στον κόσμο, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ποτό… σε μεγάλα υψόμετρα!

Η εταιρεία Tequila Avion προσφέρει τη δυνατότητα στους πάμπλουτους λάτρεις του οινοπνευματώδους αυτού ποτού να ανεβάσουν την αγάπη τους για την τεκίλα σε νέα ύψη… και πιο συγκεκριμένα στα 30.000 πόδια!

Το πολυτελέστατο πακέτο κοστίζει 500.000 δολάρια για ένα γκρουπ 10 ατόμων, τα οποία μπορούν να απολαύσουν μοναδικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της πιο ακριβής πτήσης γευσιγνωσίας.

Στο πλαίσιο της εμπειρίας αξίας μισού εκατομμυρίου δολαρίων, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα καλύτερα προϊόντα της εταιρείας, μέσα σε ένα ιδιωτικό Gulfstream τζετ, ενώ ταξιδεύουν στους αιθέρες πάνω από το Μεξικό.

Ένας επαγγελματίας φωτογράφος θα καταγράφει κάθε τους στιγμή, καθώς δοκιμάζουν τις ακριβές σταγόνες της καλύτερης τεκίλα στα 30.000 πόδια.

Το πακέτο περιλαμβάνει ακόμη μια ιδιωτική ξενάγηση στα αποστακτήρια της εταιρείας με τον ιδρυτή της, καθώς επίσης και ένα πολυτελέστατο γεύμα στο σπίτι του Νο. 1 οινοπνευματοποιού, Alejandro Lopez, απολαμβάνοντας τις δημιουργίες του σεφ Josh Capon από το εστιατόριο El Toro Blanco της Νέας Υόρκης.

Τέλος, οι συμμετέχοντες δε θα φύγουν με άδεια χέρια… μιας και όλοι θα πάρουν ένα μπουκάλι τεκίλα «για το δρόμο» από την προσωπική συλλογή του ιδρυτή της εταιρείας, Ken Austin.

Το ταξιδιωτικό πακέτο υπερπολυτελείας περιλαμβάνει ακόμη διαμονή για δύο βράδια στο πεντάστερο θέρετρο Las Alamandas στις ακτές του Ειρηνικού με ιδιωτικό μπάτλερ και σεκιούριτι.