Θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που καθίσατε κάπου για να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε, χωρίς να σας… ενοχλεί ο ήχος της φορητής συσκευής σας, με επαναλαμβανόμενα «μπιπ», που «μεταφράζονται» σε email, μηνύματα, υπενθυμίσεις και χαμένες κλήσεις;

Αν αυτό που έχετε ανάγκη είναι μερικές στιγμές αποτοξίνωσης από την τεχνολογία… δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις για ταξίδια, που σύμφωνα με το aluxurytravelblog.com θα σας προσφέρουν την κατάλληλη ευκαιρία για…. detox από τον ψηφιακό κόσμο!

1. Serra Cafema – Ναμίμπια

Ξεχάστε κινητά τηλέφωνα και «έξυπνες» συσκευές και αφεθείτε στη μαγευτική ηρεμία του ερημικού τοπίου. Στις όχθες του ποταμού Kunene η κατασκήνωση με τα οκτώ ρουστίκ σαλέ πολυτελείας θα σας χαρίσουν τις στιγμές ηρεμίας που τόσο πολύ έχετε ανάγκη, χωρίς να σας λείψει τίποτα!

2. Wadi Rum Desert Camp – Ιορδανία

Η κατασκήνωση στην αραβική έρημο είναι ο καλύτερος τρόπος για να «καθαρίσετε» τον οργανισμό σας από οτιδήποτε τον απασχολεί. Εννιά σκηνές πολυτελείας, διακοσμημένες με νότες από το παραδοσιακό στιλ των Βεδουίνων θα σας προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση απόλυτης χαλάρωσης.

3. Chamilandu Bush Camp – Ζάμπια

Στις όχθες του ποταμού Luangwa έχουν κατασκευαστεί τρία δεντρόσπιτα πολυτελείας, που διαθέτουν εξωτερικό μπάνιο με θέα τα ήρεμα νερά του ποταμού και τον απέραντο έναστρο ουρανό. Φαντάζεστε κάτι καλύτερο;

4. Uma Paro – Μπουτάν

Βυθιστείτε στη μαγευτική ιστορία και τον πολιτισμό του Μπουτάν και αποσυνδεθείτε από τη σύγχρονη πραγματικότητα, εικονική και μη. Με ιδιωτικές εγκαταστάσεις σπα σε κάθε βίλα, το Uma Paro είναι αυτό που ονειρευόσασταν πάντα.

5. Petit St Vincent – Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες



Στο μικρό, ιδιωτικό νησάκι Petit St Vincent μπορείτε να ζήσετε τη δική σας εκδοχή της «Γαλάζιας Λίμνης» της τηλεοπτικής νεότητάς σας. Σε έναν επίγειο παράδεισο χωρίς ασύρματη σύνδεση, τηλεόραση, τηλέφωνα και άλλες σύγχρονες, τεχνολογικές ανέσεις θα έρθετε σε επαφή με μια άλλη πτυχή του εαυτού σας που είχατε ξεχάσει ότι υπάρχει!