Σε ένα μαγευτικό τοπίο στην Κυλλήνη Ηλείας το πράσινο εναλλάσσεται με το γαλάζιο, η πέτρα αγγίζει το ξύλο και η φύση σας αγκαλιάζει δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για αξέχαστες διακοπές.

Βρίσκεστε στο Olympia Golden Beach Resort & Spa, στο ξενοδοχείο που οι διακοπές γίνονται ταξίδι στην πολυτέλεια.

Το resort έχει ανοίξει τις πύλες του εδώ και δέκα χρόνια, βάζοντας ένα ακόμη ποιοτικό κατάλυμα στο χάρτη της περιοχής της Κυλλήνης.

Η οικογένεια Μπράτη με προϋπηρεσία τον τομέα των ξενοδοχείων, αποφάσισε να κάνει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη επένδυση, μακριά από τα συνηθισμένα. Δημιούργησε ένα υπέροχο resort πολύ κοντά στην ομορφότερη ίσως παραλία της περιοχής, χωρίς όμως να είναι πάνω στην παραλία.

Επέλεξε την εξωτική θέα των ήρεμων λόφων, με την έντονη, σχεδόν τροπική βλάστηση που τους αγκαλιάζει, φτιάχνοντας ένα τόπο φιλοξενίας – ησυχαστήριο ψυχής.

Αληθινοί οικοδεσπότες, ξέρουν καλά την τέχνη της φιλοξενίας που τη συναντάς στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων που εργάζονται στο ξενοδοχείο και είναι έτοιμοι πάντοτε να ικανοποιήσουν κάθε σου επιθυμία.

Καλαίσθητα κτίρια με κεραμοσκεπές, φιλοξενούν τις 56 σουίτες του Olympia Golden Beach, οι περισσότερες από τις οποίες περικυκλώνονται από ιδιωτικές πισίνες.

Μεγάλοι χώροι με γκαζόν, πολύχρωμα λουλούδια, φοίνικες, μπανανιές και αρωματικά φυτά στολίζουν τον περιβάλλοντα χώρο. Στο κέντρο του resort δεσπόζει η κεντρική πισίνα με το μεγάλο μπαρ και το κέντρο spa, ενώ ο χώρος του κεντρικού εστιατορίου είναι ιδανικός για φαγητό, καφέ ή ποτό όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι σουίτες δίχωρες ή μονόχωρες χαρακτηρίζονται από τους μεγάλους χώρους και την προσεγμένη πολυτέλεια. Όμορφα λειτουργικά έπιπλα, ευρύχωρα μπάνια με μπανιέρες και ντους, εξοπλισμό κουζίνας, άνετες ξαπλώστρες στις πισίνες, πρωτότυπες κούνιες για χαλάρωση, συνθέτουν το σκηνικό της διαμονής.

Σε όλα τα δωμάτια θα βρείτε ψυγείο, με εγκαταστάσεις mini-bar, 27′ TFT (HD Ready) καλωδιακή και δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, δωρεάν πρόσβαση στο Internet και κλιματισμό.

H Βίλα

H μεγάλη βίλα, στην καρδιά του resort, με τον υπέροχο κήπο και την πραγματικά τεράστια πισίνα με το έντονο τυρκουάζ ψηφιδωτό είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές διαμονής.

Η βίλα παρέχει απόλυτη ιδιωτικότητα, καθώς είναι περικυκλωμένη από έναν «έξυπνο» ψηλό φράχτη, που εμποδίζει τη θέα απ’ έξω. Ο χώρος της υποδοχής φιλοξενεί ένα άνετο σαλόνι με τηλεόραση, dvd player και χουχουλιάρικους καναπέδες αλλά και μια τραπεζαρία.

Στα αριστερά και δεξιά δύο κρεβατοκάμαρες με τα δικά τους υπέροχα μπάνια, τα πολύ ποιοτικά amenities και τις μπανιέρες με υδρομασάζ, χαρίζουν υπέροχη θέα από τις τεράστιες τζαμαρίες τους προς την πισίνα και τον κήπο.

Ξαπλώστρες και πολυθρόνες μπροστά στην πισίνα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για διαφυγή. Απολαύστε το πρωινό σας στις πολυθρόνες του κήπου, κολυμπήστε στην πισίνα μέχρι αργά το βράδυ πίνοντας ποτά και γευματίστε μέχρι αργά το απόγευμα.

Η βίλα όπως και όλες οι σουίτες απολαμβάνουν service όλο το 24ωρο, ικανοποιώντας κάθε επιθυμία. Ιδανικές για οικογένειες και παρέες είναι τα superior bungalow των 45 τ.μ. που μοιράζονται μεταξύ τους μια μεγάλη πισίνα.

Το Olympia Golden Beach διαθέτει ένα γήπεδο τένις για τους λάτρεις του αθλήματος, καθώς και ένα χώρο με διάφορα παιχνίδια (play room) όπως το πινγκ-πονγκ, play station 3, X-Box, μπιλιάρδο, air-hockey και ποδοσφαιράκι.

Για τα παιδιά υπάρχει μια καλά εξοπλισμένη παιδική χαρά, όπως επίσης και το Kids club το οποίο στελεχωμένο με επαγγελματίες παιδαγωγούς, μπορεί να ψυχαγωγήσει τα παιδιά σας από τις 10:00 έως τις 19:00 καθημερινά.

Η γαστρονομία

Ιδιαίτερη προσοχή, μελέτη, μεράκι και άρωμα Μεσογείου επικρατεί στην κουζίνα του Olympia Golden Beach. Ο νέος executive chef, μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Σπύρος Μαυρίδης ετοιμάζει κάθε μέρα εκλεκτά εδέσματα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην πρώτη ύλη.

Η φιλοσοφία που ακολουθεί η κουζίνα είναι οι μεσογειακές γεύσεις, ενώ ιδιαίτερα μελετώνται τα μενού των παιδιών. Σχεδόν το 95% των κρεάτων είναι φρέσκα, προερχόμενα από κοντινή υπερσύγχρονη φάρμα εκτροφής. Το κεντρικό εστιατόριο λειτουργεί και ως ala card, ενώ κάθε βράδυ ετοιμάζεται ένας μεγάλος, πλούσιος μπουφές.

Εξαιρετικά μαγειρευτά, με αυθεντικές ελληνικές συνταγές, υπέροχα γλυκά, μεγάλη ποικιλία από τυριά και αλλαντικά, πολλές φρέσκιες σαλάτες και ψωμιά. Πολύ καλή κάβα κρασιών με έμφαση τον ελληνικό αμπελώνα.

Μια κομψή βεράντα δίπλα στο κεντρικό εστιατόριο μεταμορφώνεται κάθε βράδυ σε gourmet restaurant για λίγους. Μόλις τέσσερα τραπέζια στρωμένα με κάθε επισημότητα φιλοξενούν τους επισκέπτες του resort που επιθυμούν να δειπνήσουν κάτι το ξεχωριστό.

Ειδική κάρτα δεν υπάρχει και το μενού διαμορφώνεται κάθε φορά σε συνεργασία με το σεφ, ο οποίος θα παραγγείλει και θα ετοιμάσει ότι του ζητηθεί. Από ψάρια και θαλασσινά, μέχρι εκλεκτά κρέατα και ορεκτικά φτιαγμένα μόνο για τον ουρανίσκο σας.

Ιδιαίτερα προσεγμένο και γεμάτο γεύσεις είναι και το πρωινό του ξενοδοχείου. Λαχταριστές ομελέτες, επτά είδη ψωμιού, εκλεκτές μαρμελάδες και μέλι, μπουγάτσα, και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε θα το βρείτε κάθε πρωί.

Το Dream Spa

Το κέντρο spa του Olympia Golden Beach ήταν μια πραγματική αποκάλυψη. Η μεγάλη εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα αλλά και οι καμπίνες χαμάμ και σάουνας είναι στη διάθεση των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό που κλέβει όμως την παράσταση είναι οι θεραπείες προσώπου και σώματος αλλά και τα προγράμματα μασάζ με τη φροντίδα των καλλυντικών της Phytomer.

Θεραπείες με φύλλα χρυσού, ειδικά μασάζ με πουγκιά και κοχύλια, μπανιέρα αλλά και shower jet για super θεραπείες θα σας χαλαρώσουν και θα σας ομορφύνουν.

Η παραλία

Η παραλία της Χρυσής Ακτής απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το resort. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπάρχει αυτοκίνητο που σας μεταφέρει εκεί και σας επιστρέφει. Η παραλία είναι μαγική, με μια ατέλειωτη αμμουδιά, καταγάλανα νερά, υπέροχη θέα στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά. Το Olympia Golden Beach διαθέτει εκεί ξαπλώστρες και ομπρέλες για τους πελάτες του.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ