Ένα μαγευτικό φυσικό σκηνικό σας περιβάλλει, κρυστάλλινα νερά χαϊδεύουν νωχελικά τα πόδια σας και εσείς κάθεστε απλά στην ιδιωτική βεράντα του πολυτελούς σας δωματίου.

Το όνειρο σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα σε μια παραμυθένια βίλα πάνω στο νερό!

Από το Bora Bora ως τις Μαλδίβες και τα νησιά Φίτζι, αυτά τα μοναδικά resort σας προσκαλούν να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας. Ανακαλύψτε τα!

St. Regis Bora Bora Resort, Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία

Μια εμπειρία ζωής σας περιμένει στο μαγευτικό πολυνησιακό νησί Bora Bora, όπου το St. Regis Resort προσφέρει πολυτελή καταλύματα ακριβώς πάνω στο νερό.

Ιδανικός προορισμός για ταξίδι του μέλιτος, το St Regis σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε τη διαμονή των ονείρων σας, συντροφιά με τον σύντροφο σας. Οι ρομαντικές επιλογές περιλαμβάνουν δείπνο υπό το φως των κεριών, πικ – νικ στην παραλία, θεραπείες spa για δυο και κοντινές αποδράσεις.

Το resort είναι διάσημο για τις βίλες που είναι χτισμένες πάνω από τα κρυστάλλινα νερά του Νότιου Ειρηνικού. Η καθεμία από αυτές διαθέτει ιδιωτική βεράντα και ειδικά διαμορφωμένο κιόσκι. Δεν θα χρειαστείτε πισίνα, καθώς τα γαλήνια νερά της Ταϊτής είναι ακριβώς μπροστά στο κατώφλι σας!

InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa, Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία

Προσβάσιμο μόνο με σκάφος, το πολυτελές θέρετρο της γνωστής αλυσίδας InterContinental έχει θέα στο βουνό Otemanu μέσα από την κρυστάλλινη τυρκουάζ λιμνοθάλασσα που το περιβάλει.

Οι βίλες του είναι διακοσμημένες σύμφωνα με την τοπική παράδοση της Ταϊτής και χτισμένες πάνω στη θάλασσα. Τα μεγάλα και όμορφα εξοπλισμένα δωμάτια διαθέτουν, μεταξύ άλλων τραπεζάκια σαλονιού σε γυάλινο πάτωμα, ώστε οι επισκέπτες να παρατηρούν τη θαλάσσια ζωή της περιοχής.

Το φιλόξενο προσωπικό θα σας κάνει να νιώσετε σαν βασιλιάδες, ενώ στο Deep Ocean Spa, οι θεραπείες χρησιμοποιούν το πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά νερό του Ειρηνικού, ενώ οι χώροι θεραπείας με γυάλινο πάτωμα προσφέρουν μαγευτική θέα στον κοραλλιογενή ύφαλο κάτω από τα κτίσματα.

Four Seasons Resort Bora Bora, Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία

Απολαύστε την ανατολή του ηλίου πάνω από τον Ειρηνικό και το ηλιοβασίλεμα στη λιμνοθάλασσα και το Όρος Otemanu σε ένα πολυνησιακό θέρετρο, που θα σας μαγέψει.

Τα κτίρια του περιβάλλονται από φοίνικες και διαθέτουν αχυρένιες στέγες και τοίχους φτιαγμένους από ηφαιστειακή πέτρα.

Μερικές από τις πολυτελείς βίλες είναι χτισμένες πάνω από τη θάλασσα, επιτρέποντας στους επισκέπτες να παρατηρούν τα ψάρια ή να χαλαρώνουν κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Conrad Μαλβίδες Rangali Island, Μαλδίβες

Μια συλλογή από ιδιωτικές σουίτες και βίλες σας υποδέχονται στη μέση του Ινδικού Ωκεανού. Η πολυτελής ζωή ξεκινά εδώ, σε έναν επίγειο παράδεισο για ζευγάρια, αλλά και οικογένειες.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των 50 πολυτελών καταλυμάτων στο νησί Rangalifinolhu ή των υπόλοιπων 79 στο ζωντανό νησί Rangali.

Επιπλέον, υπάρχουν 21 καταφύγια χτισμένα πάνω από το νερό με ιδιωτικά δωμάτια spa. Απολαύστε νόστιμα εδέσματα στα εστιατόρια του resort ή πάνω στο τριών ατόμων πλοίο Nemo.

Le Taha’a Island Resort & Spa, Taha’a, Γαλλική Πολυνησία

Μόλις δέκα λεπτά μακριά από το Μπόρα Μπόρα με ελικόπτερο, αυτό το παραλιακό θέρετρο έχει σχεδιαστεί σε πολυνησιακό στυλ.

Βρίσκεται σε ένα υπεράκτιο νησάκι γεμάτο με φυτείες βανίλιας, ενώ οι επισκέπτες διαμένουν σε βίλες πάνω στη θάλασσα ή παραθαλάσσιες κτισμένες με μπαμπού.

Οι πρώτες διαθέτουν καταστρώματα, έτσι ώστε οι επισκέπτες να κάνουν καγιάκ από και προς τα δωμάτια τους, ενώ οι άλλες διαθέτουν πισίνες και αιώρες κάτω από τα δέντρα.

Μπορείτε να χαρείτε το γεύμα σας στην παραλία, ενώ μια από τις δραστηριότητες που προσφέρονται είναι και το κολύμπι με καρχαρίες!

Te Tiare Beach Resort, Χουαχίνε, Γαλλική Πολυνησία

Αυτό το παραδοσιακό πολυνησιακό θέρετρο βρίσκεται σε ένα μικρό ιδιωτικό κόλπο και είναι προσβάσιμο μόνο με καραβάκι.

Τα όμορφα bungalows με τις αχυρένιες σκεπές έχουν πλακάκια στο πάτωμα και είναι διακοσμημένα με λαμπερά υφάσματα σε νησιώτικο στιλ, ενώ είναι και αυτά χτισμένα ακριβώς πάνω από το νερό.

Le Méridien Bora Bora, Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία

Ένα από τα πιο διάσημα και πολυτελή resort στο πολυνησιακό νησί Μπόρα Μπόρα είναι αυτό της αλυσίδας Le Méridien.

Οι βίλες έχουν άμεση πρόσβαση στο εσωτερικό της λιμνοθάλασσας και οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ψαροντούφεκο στα γαλάζια νερά ή να κολυμπήσουν δίπλα σε χελώνες.

Τα χτισμένα πάνω στο νερό bungalows έχουν αχυρένιες σκεπές και είναι διακοσμημένα σε πολυνησιακό στυλ.

Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa, Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία

Πριν από τέσσερις μόλις δεκαετίες, οι κατασκευαστές ξενοδοχείων στην Γαλλική Πολυνησία, ανακάλυψαν την επαναστατική ιδέα της τοποθέτησης πολυτελών δωματίων πάνω σε πυλώνες στη λιμνοθάλασσα.

Το resort Bora Bora Nui διαθέτει 122 βίλες διακοσμημένες με σπάνια ξύλα Ινδονησίας, χειροποίητα σκαλιστά ξύλινα έπιπλα και γυάλινα δάπεδα, έτσι ώστε οι πελάτες που υποφέρουν από τζετ λαγκ να μπορέσουν να χαλαρώσουν παρακολουθώντας τα πολύχρωμα ψάρια.

Ενώ η λιμνοθάλασσα είναι ο κύριος πόλος έλξης, το παραθαλάσσιο τμήμα του θέρετρου δεν έχει παραμεληθεί, αφού πίσω από τις “θαλάσσιες” βίλες έχουν χτιστεί 36 ακόμα, ενώ στη στεριά οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το Mandara Spa, με θεραπείες με κύριο συστατικό τη βανίλια, που είναι και το κύριο προϊόν των ντόπιων καλλιεργειών.

Four Seasons Resort Mauritius στο Anahita, Beau Champ, Μαυρίκιος

Στην λιγότερο καταπατημένη ανατολική ακτή, το ξενοδοχείο Four Seasons είναι μέρος του συγκροτήματος Anahita, το οποίο περιλαμβάνει ιδιωτικές κατοικίες και γήπεδο γκολφ.

Η άψογη εξυπηρέτηση και το μαγευτικό τοπίο με τους πανέμορφους κήπους γύρω από τις 132 βίλες και κατοικίες δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό, όπως και τα τέσσερα εστιατόρια.

Το θέρετρο έχει 61 βίλες, η καθεμία από τις οποίες διαθέτει βεράντα, πισίνα και κήπο στο Île aux Chats, το 11 στρεμμάτων ιδιωτικό νησί του θέρετρου.

Laucala Island, Φίτζι

Το 1972, ο Malcolm Forbes αγόρασε αυτό το κατάφυτο νησάκι και το μετέτρεψε σε ιδιωτικό του καταφύγιο.

Ο σημερινός τους ιδιοκτήτης, ο μεγιστάνας της Red Bull, Dietrich Mateschitz, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό τροπικό καταφύγιο.

Η απόλυτη πολυτέλεια και ιδιωτικότητα προσφέρονται απλόχερα σε καθεμιά από τις 25 μοναδικές βίλες, που αποτελούν εντυπωσιακές εκδοχές των παραδοσιακών κατοικιών στα Φίτζι.

Όλες έχουν τη δική τους ιδιωτική πισίνα, ενώ στο εσωτερικό θα βρείτε όλες τις αναμενόμενες σύγχρονες ανέσεις, όπως συστήματα ήχου Bose και γιγαντιαίες τηλεοράσεις πλάσμα, ενώ η πληθωρική διακόσμηση περιλαμβάνει άνετους καναπέδες, ανοιχτόχρωμα υφάσματα και λουτήρες σκαλισμένους από ενιαίες πλάκες γρανίτη.