Ξεκινώντας ως ένα παιχνίδι εντυπωσιασμού και καταλήγοντας σε παροχές, απαραίτητες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο εντυπωσιάζουν με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες τους.

Δείτε τα ξενοδοχεία που «μάγεψαν» αυτό το μήνα τους συντάκτες του Conde Nast Traveler.

Το διακριτικό και έξυπνα εξοπλισμένο γυμναστήριο του Ace Hotel London Shoreditch , όπου ο προπονητής διασημοτήτων Chris Miller είναι σε ετοιμότητα για να γυμνάσει τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Ο παιδότοπος SandCastle της Costa Navarino στην Ελλάδα. Είναι ένας όμορφος χώρος, προσεκτικά σχεδιασμένος και το καλύτερο από όλα, παιδιά 4-12 ετών μπορούν να περάσουν τη νύχτα εκεί, μετατρέποντάς τον χώρο σε ένα μεγάλο πιτζάμα πάρτι.

Τα μικρά, χαριτωμένα δωμάτια του Art Deco ξενοδοχείου Crescent στο Μπέβερλι Χιλς. Η κράτηση αυτής της κατηγορίας δωματίων γίνεται με μια απλή κλήση ή ένα e-mail στη ρεσεψιόν και ουσιαστικά αποτελούν μια όαση πολυτέλειας, με εξειδικευμένη περιποίηση και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Οι μικρές πολυτέλειες στο Landmark Mandarin Oriental, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων σώματος από τη διάσημη εταιρεία περιποίησης Sodashi, αλλά και το κρασί που σερβίρεται κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Τα ξενοδοχεία Park Hyatt στο Τόκιο και Oberoi στην Ινδία προσφέρουν ένα εναλλακτικό τρόπο, όταν μετά από μια ολονύκτια πτήση, το μόνο που θα κάνετε είναι να κατευθυνθείτε στο δωμάτιο σας, όπου θα σας περιμένουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη διαμονή σας.