Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο αλλάζουν οι ταξιδιωτικές σας επιθυμίες καθώς μεγαλώνετε; Μερικοί αφήνουν πίσω τους τα περιπετειώδη ταξίδια και απολαμβάνουν αποδράσεις σε ένα καλό ξενοδοχείο, με gourmet κουζίνα και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ άλλοι αισθάνονται την ανάγκη να κάνουν όλα αυτά που δεν τόλμησαν ή δεν κατάφεραν στα χρόνια που πέρασαν.

Υπάρχουν τόσα συναρπαστικά και μοναδικά μέρη για να δει κανείς και ακόμα περισσότερες περιπέτειες και μοναδικές στιγμές που μπορείτε να ζήσετε με μια πινελιά πολυτέλειας και πολύ στυλ!

Σας δίνουμε μερικές ιδέες για αποδράσεις το νέο έτος, που ίσως μετατραπούν στο ταξίδι της ζωής σας!

– Ανεβείτε το Κιλιμάντζαρο παρέα με τον προσωπικό σας σεφ!

– Ταξιδέψτε σε βουνά, όπου ζουν οι Ορεινοί Γορίλες, με αχθοφόρους που θα μεταφέρουν τις βαλίτσες σας και θα σας βοηθούν στην ανάβαση.

– Ανακαλύψτε τις Άνδεις με ποδήλατο.

– Προγραμματίστε ένα ολοήμερο σαφάρι με τα πόδια στη Ζάμπια, απολαμβάνοντας τσάι και κέικ και ένα μοναδικό γεύμα στην έρημο.

– Αναζητήστε χρυσό στο Εκουαδόρ του Αμαζονίου, μένοντας σε ένα πολυτελές καταφύγιο.

– Κατασκηνώστε έξω από την έρημο Wadi Rum στην Ιορδανία σε μια πολυτελή σκηνή Βεδουίνων, με χαλιά στο πάτωμα και μπάρμπεκιου για βραδινό.

– Κάντε ένα τετραήμερο ταξίδι στα απομακρυσμένα βουνά του Περού, κοντά στο Μάτσου Πίτσου και χαλαρώστε με ένα τζακούζι και ένα μπουκάλι κρασί, απολαμβάνοντας τη δύση του ηλίου.

– Κατευθυνθείτε στην περιοχή των Μασάι στην Κένυα και ανακαλύψτε τα μυστικά της ζωής του, μένοντας φυσικά σε ένα άνετο κατάλυμα.

– Περιηγηθείτε με τα πόδια στα βουνά High Atlas του Μαρόκο, καταλήγοντας σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο για καλό φαγητό και χαμάμ.

– Αποφασίστε να κάνετε ένα συναρπαστικό, σιδηροδρομικό ταξίδι σε ολόκληρη την Ινδία, αλλά επιλέξτε το Palace on Wheels.