Επιλέξτε για τη διαμονή σας το ξενοδοχείο Mainport, που αντανακλά την ομορφιά του μεγαλύτερου λιμανιού της Ευρώπης και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες πέντε αστέρων και την ασυναγώνιστη πρόσβαση σε όλα όσα το Ρότερνταμ μπορεί να σας προσφέρει.

Θαλάσσια ταξί και ταχύπλοα σκάφη φτάνουν στην ιδιωτική αποβάθρα του ξενοδοχείου Mainport, η οποία έχει θέα στο εσωτερικό λιμάνι του Ρότερνταμ και τον ορίζοντα της πόλης με τους ουρανοξύστες, που οι ντόπιοι την αποκαλούν και Μανχάταν.

Από εκεί, ένα σχέδιο, που θυμίζει κύμα, στο πάτωμα οδηγεί τους επισκέπτες στο λόμπι – προκυμαία του ξενοδοχείου, το οποίο είναι σχεδόν διαφανές, με παράθυρα να καλύπτουν όλη του την πρόσοψη.

Αυτή η απόλυτη διαφάνεια είναι σημαντική, διότι, ως μέρος την κεντρικής σχεδιαστικής ιδέας, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Karin Geurts, θέλησε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον φιλόξενο, τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους ντόπιους.

Για το σκοπό αυτό, τόσο το κοκτέιλ μπαρ On the Rocks, όσο και το εστιατόριο Down Under είναι προσβάσιμα από γυάλινους ανελκυστήρες ή σκάλες με μεγάλα παράθυρα.

Η γενική αίσθηση είναι αυτή της διαφάνειας και της πολυτέλειας. Οι εσωτερικοί χώροι, που σχεδιάστηκαν από τον Feran Thomassen, συνδυάζουν τις σύγχρονες διεθνείς επιρροές με το παραδοσιακό ολλανδικό στυλ.

Αποπνέουν ακόμα μια αίσθηση οικειότητας στους επισκέπτες, όπως ακριβώς η διεθνής κουζίνα και τα κοκτέιλ. Η πρόσοψη του ξενοδοχείου μοιάζει με πλέγμα μαύρου πάνελ και τα μεγάλα παράθυρα από γυαλί, αντικατοπτρίζουν τα ήρεμα νερά του εσωτερικού λιμένα.

Αυτά τα παράθυρα φωτίζουν τους πέντε διαφορετικούς τύπους δωματίων, δίνοντας μια επιπλέον αίσθηση απόλαυσης στα δωμάτια Waterfront Spa, όπου τεράστια τζακούζι προσφέρουν μαγευτική θέα σε όλη την πόλη.

Τα 215 δωμάτια, από την 68 τ.μ. Mainport σουίτα στον τελευταίο όροφο, μέχρι τα ευρύχωρα δωμάτια XL City , έχουν μαρμάρινα μπάνια, με χρωματιστές τοιχογραφίες.

Οι μεγάλες τηλεοράσεις, οι μπανιέρες με υδρομασάζ και όλες οι σύγχρονες ανέσεις έχουν τοποθετηθεί έξυπνα σε κάθε δωμάτιο, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη πολυτέλεια.

Οι επισκέπτες που αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση μπορούν να επισκεφτούν το Heaven Spa, στον όγδοο όροφο, όπου οι σχεδιαστές σας προσκαλούν να χαλαρώσετε σε φινλανδική σάουνα, τούρκικο χαμάμ ή ένα ειδικά σχεδιασμένο χαμάμ, που προσφέρει αναζωογονητική απολέπιση σώματος.

Εν τω μεταξύ, όσοι επιλέξουν το Mainport για επαγγελματικούς λόγους θα εκτιμήσουν την 550 τετραγωνικών μέτρων αίθουσα συνεδριάσεων με θέα το νερό, το ιστορικό Harbor Μουσείο και την ασύμμετρη Erasmus Bridge, η οποία συνδέει το βόρειο με το νότιο Ρότερνταμ.

Το ξενοδοχείο είναι μέλος των Design Hotels.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ.