Απολαύστε πολυτελή διαμονή στην καρδιά του χειμώνα με φόντο το μαγευτικό χιονισμένο σκηνικό, που σας προσφέρουν αυτά τα τρία ξενοδοχεία, μέλη των Design Hotels.

Σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια από βραβευμένους αρχιτέκτονες, εντυπωσιάζουν με τα μοναδικής αισθητικής κτίρια τους και κλέβουν τις εντυπώσεις με τη ζεστή και ξεχωριστή τους διακόσμηση. Ταξιδέψτε στην Ιταλία, τη Σουηδία και την Ελβετία και αποδράστε σε ξενοδοχεία που προσφέρουν ποιοτική διαμονή.

Eden Hotel, Bormio, Ιταλία

Με το μεγαλείο των Ιταλικών Άλπεων να τα περιβάλλει, τα τέσσερα κτίρια του ξενοδοχείου Eden, είναι χτισμένα στην ιστορική λουτρόπολη του Bormio και έχουν σχεδιαστεί ως μια χαριτωμένη ενιαία δομή, που εναρμονίζεται άψογα με το περιβάλλον.

Οι εσωτερικοί χώροι και τα 27 δωμάτια και σουίτες του καταλύματος έχουν διακοσμηθεί με προσοχή στη λεπτομέρεια από τον αρχιτέκτονα Antonio Citterio Patricia Viel, που επέλεξε να την ανάμειξη γήινων τόνων με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, που επιτρέπουν την ανεμπόδιστη θέα στο μαγευτικό σκηνικό. Ζήστε την απόλυτη ιταλική εμπειρία στο βουνό σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Copperhill Mountain Lodge, Are, Σουηδία



Στην κορυφή του γραφικού όρους Förberget στην περιοχή Åre της Σουδίας δεσπόζει το κτίριο του Copperhill Mountain Lodge, δημιουργία του βραβευμένου αρχιτέκτονα Peter Bohlin, που έγινε γνωστός για το σχεδιασμό των καταστημάτων της Apple. Μέσα στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο των Άλπεων στη Σκανδιναβία, η τολμηρή σχεδίαση του Bohlin προσφέρει πανοραμική θέα σε όλο το αρκτικό τοπίο.

Το θέρετρο 112 δωματίων είναι τοποθετημένο παράλληλα με τη φυσική δεντρόφυτη τοπογραφία της περιοχής, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη έκθεση στο φως της ημέρας και εντυπωσιακή θέα στο τοπίο. Οι επισκέπτες έχουν την επιλογή ενοικίασης ενός ιδιωτικού καταφύγιου έκτασης 700 τετραγωνικών μέτρων. Η βίλα με εσωτερικούς χώρους διακοσμημένους από τον Νορβηγό σχεδιαστή Anemone Wille vage μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 16 άτομα και διαθέτει ιδιωτική κουζίνα, σάουνα και γυμναστήριο.

The Dolder Grand, Ζυρίχη, Ελβετία

Σκαρφαλωμένο πάνω από τη λίμνη της Ζυρίχης το Dolder Grand αποτελεί ένα ιστορικό ορόσημο της περιοχής, με το αρχικό κτίριο να χρονολογείται από το 1899, καθώς και μια απόδειξη της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Την πρόσφατη ανακαίνιση του επιμελήθηκε ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Lord Norman Foster, ο οποίος έδωσε έναν αέρα ανανέωσης στο πολυτελές θέρετρο.

Τα 173 δωμάτια του και το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin εστιατόριο προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής και φαγητού. Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα ειδικό χειμερινό πακέτο, που περιλαμβάνει διαμονή δύο διανυκτερεύσεων, εισιτήρια για το υπαίθριο παγοδρόμιο και χρήση του βραβευμένο spa.