Μυηθείτε στα μυστικά μιας απομονωμένης όασης, στις βορειοδυτικές ακτές της Καραϊβικής και εξερευνήστε ένα παρθένο τοπίο, στο κοραλλιογενές νησί Ambergris στην Belize μένοντας στο «El Secreto boutique resort».

Το θέρετρο είναι προσβάσιμο αποκλειστικά δια θαλάσσης. Ένα ιδιωτικό σκάφος θα σας μεταφέρει στην ιδιωτική προβλήτα του ξενοδοχείο, σε μια περιοχή που παραμένει σε μεγάλο βαθμό άγνωστη και όπου η διάσημη Great Blue Hole και ένας εντυπωσιακός κοραλλιογενής ύφαλος βρίσκονται σε μικρή απόσταση.

Η κάθε μία από τις 13 βίλες του El Secreto έχει σχεδιαστεί με στοιχεία από την τοπική αρχιτεκτονική και ταυτόχρονα προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Οι σκεπές τους, κατασκευασμένες από καλάμια, τα ξύλινα δοκάρια στην οροφή και τα γήινα χρώματα στα έπιπλα και τα υφάσματα δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Τα μαρμάρινα μπάνια και το εξωτερικό τζακούζι δίνουν ακόμα μια νότα πολυτέλειας, μετριάζοντας το παραδοσιακό στοιχείο.

Κάθε βίλα διαθέτει μοναδικής αισθητικής φωτιστικά και αντικείμενα τοπικής τέχνης, όπως πανέμορφους καθρέπτες και σκαλιστά ντουλάπια, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στο χέρι από ντόπιους τεχνίτες. Απολαύστε την ηρεμία των όμορφα διαμορφωμένων κήπων, όπου αφθονούν τα κρεμαστά φανάρια και τα στολισμένα δάπεδα.

Αιώρες σε έντονα χρώματα και αναπαυτικές σεζλόνγκ σας προσκαλούν δίπλα στην πισίνα.

Το εστιατόριο του El Secreto προσφέρει γεύματα φτιαγμένα από τα καλύτερα οργανικά συστατικά, που παρέχει το νησί, ενώ στο Ikal spa αποτελεί την απόλυτη πύλη για χαλάρωση με προγράμματα θεραπείας επηρεασμένα από τις τεχνικές των Μάγιας.

Το El Secreto είναι ένα boutique ξενοδοχείο που δημιουργήθηκε με σεβασμό στο περιβάλλον, προσφέροντας high-end ανέσεις σε ψαγμένους ταξιδιώτες.

Ανακαλύψτε το!

Τιμές: Από 332 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.