Η Impact Destinations είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες που ειδικεύονται σε αυτό που ονομάζουμε «μετασχηματιστική πολυτέλεια».

Μια πραγματική διαφορά δηλαδή σε ό,τι αποκαλούσαμε μέχρι σήμερα αναψυχή. Καθώς πλέον η αγαθοεργία γίνεται μέρος της όλης εμπειρίας.

Ο σφυροκέφαλος καρχαρίας, ας πούμε, απειλείται ως είδος και σε μια από τις μεγαλύτερες προστατευόμενες περιοχές του, το Golfo Dulce της Κόστα Ρίκα, συντελείται ένα σπουδαίο έργο για τη διατήρησή του στη ζωή.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Οι ρινόκεροι της Νότιας Αφρικής κινδυνεύουν επίσης, όπως και ο σολομός του Καναδά και η λεοπάρδαλη του χιονιού στα Ιμαλάια. Και η λίστα εδώ είναι πρακτικά ανεξάντλητη.

Αυτό προσφέρει η Impact Destinations, η οποία το λέει καλύτερα διά στόματος του ιδρυτή της, Christopher Hill: «Σε επίπεδο πολυτέλειας, οι ταξιδιώτες τα έχουν κάνει ήδη όλα. Τώρα έχουν την εμπειρία να μεταμορφωθούν μέσα από μια πραγματικά μοναδική επαφή, να κάνουν τη διαφορά και να αφήσουν την κληρονομιά τους».

Αυτό κάνει η Impact Destinations, δημιουργεί προσωποιημένες και πάντα πολυτελείς εμπειρίες για τον άνθρωπο που θέλει να αφήσει το στίγμα του στο περιβάλλον και τα πλάσματά του.

Να χαρεί τις διακοπές του, να απολαύσει απαράμιλλα επίπεδα πολυτέλειας εκεί που δεν φανταζόταν και να κάνει καλό στον πλανήτη.

Με το αζημίωτο πάντα…