Συνδυάστε την απόλυτη περιπέτεια, οδηγώντας ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στους γραφικούς δρόμους της Ελβετίας με μια πολυτελή διαμονή σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Με τη διοργάνωση «Open Air» το ξενοδοχείο Tschuggen Grand Arosa και το ξενοδοχείο Eden Roc Ascona σε συνεργασια με την εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων Edel & Stark, παροτρύνουν τους επισκέπτες να οδηγήσουν στις Άλπεις ή στις όχθες της λίμνης Maggiore.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους , το οποίο θα τους περιμένει έξω από το σπίτι τους, οπουδήποτε στην Ελβετία ή τη γειτονική Γερμανία.

Για τους επισκέπτες από το εξωτερικό, η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης. Η επιλογή περιλαμβάνει ένα πλήθος από μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων πολυτελείας από όλο τον κόσμο: από σπορ αυτοκίνητα σε πολυμορφικά και από πολυτελείς λιμουζίνες μέχρι ένα κλασικό vintage αυτοκίνητο.

Η οδήγηση προς το Tschuggen Grand Hotel, που βρίσκεται στην Αρόζα υπόσχεται μια διαδρομή με πανοραμική θέα. Κατά την άφιξή τους στα 1.800 μέτρα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν στη συνέχεια την πολυτέλεια του ξενοδοχείου, που είναι σκαρφαλωμένο σε ένα εκπληκτικό πανόραμα βουνών της. Στην τιμή των 1.090 ευρώ το άτομο, εκτός από τη χρήση του αυτοκινήτου, την παράδοση και τη συλλογή του από τη διεύθυνση κατοικίας του επισκέπτη, συμπεριλαμβάνεται και διαμονή δυο διανυκτερεύσεων σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, με πλούσιο πρωινό.

Παράλληλα, ένα μασάζ 25 λεπτών και η πρόσβαση στο 5.000 τμ spa, που διαθέτει σάουνα, χαμάμ και ένα σύγχρονο γυμναστήριο. Το Open Air στο Tschuggen Grand Hotel Arosa ισχύει από τις 5 Ιουλίου έως τις 20 Οκτωβρίου.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ