Αν έχετε ονειρευτεί κάποια στιγμή στην ζωή σας να ζήσετε την αυθεντική Ντόλτσε Βίτα στην Ιταλία, η βίλα που ακολουθεί στη Ρώμη θα κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα. Η Βίλα Κλάρα, λοιπόν, της Homebase Abroad –διεθνής ταξιδιωτική εταιρεία που παρέχει στους ταξιδιώτες την δυνατότητα διαμονής σε πολυτελή και εξεζητημένα καταλύματα– στην ήσυχη συνοικία Parioli στην κορυφή της Billa Borghese, αποτελεί μονοπώλιο για εκείνους που ενδιαφέρονται να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής στην Αιώνια Πόλη.

Απομόνωση στη Ρώμη σε μια βίλα του 1929

Σε ένα κτίσμα 1.250 τ.μ. του 1929 σε αρχικά σχέδια του Sebastiani, ο διάσημος Γάλλος αρχιτέκτονας Jacques Garcia –υπογράφει μεγαλεπήβολα παριζιάνικα έργα όπως τα ξενοδοχεία La Mamounia, Hotel Costes και Royal Monceau–  έχει βάλει όλο του το ταλέντο για να δημιουργήσει έναν χώρο αυθεντικής Αρτ Ντεκό αισθητικής.

«Φανταστείτε να ζείτε σε μια γκαλερί τέχνης ή ένα μουσείο, όπου κάθε λεπτομέρεια και διάσταση έχει να κάνει με την πολυτέλεια, την πολυπλοκότητα και την συμμετρική κομψότητα», αναφέρει συγκεκριμένα για τη βίλα ο Mara Solomon, ιδρυτής της Homebase Abroad.

Με τολμηρό και ατρόμητο, θα έλεγε κανείς, σχεδιασμό, η βίλα ξεφεύγει πολύ από τα δεδομένα σουιτών πολυτελών ξενοδοχείων ανά τον κόσμο.

Στους εξεζητημένους χώρους του πολυτελούς «παλατιού», που εκτείνεται σε πέντε ορόφους, συγκαταλέγονται τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, ενώ η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει έως οκτώ άτομα, παρέχοντας πλήρες προσωπικό που βρίσκεται εκεί για την άμεση εξυπηρέτηση των ενοικιαστών της.

Γυμναστήρια, ρωμαϊκά λουτρά, πισίνα, αίθουσα μασάζ στις ανέσεις που προσδίδουν στη βίλα επιπλέον glam.

Τιμή: 13.000 ευρώ/ βραδιά/ 8 άτομα