Ένα νέο και άκρως πολυτελές pop up ξενοδοχείο αποτελεί το «talk of the town» στο Βόρειο Πόλο, καθώς η διαμονή σε αυτό ανέρχεται στις 95.000 ευρώ, ενώ η εμπειρία που προσφέρει είναι πραγματικά μοναδική.

Πρόκειται για ένα κατάλυμα το οποίο βρίσκεται στο βορειότερο σημείο του κόσμου, που θα λειτουργήσει μόνο για τον Απρίλιο του 2020, καθώς πρόκειται για τον πιο ασφαλή μήνα που μπορεί να ταξιδέψει κάποιος στην περιοχή.

Το pop up ξενοδοχείο αποτελείται από 10 πολυτελή ιγκλού, θερμαινόμενα και δοκιμασμένα στις ακραίες συνθήκες που επικρατούν στο Βόρειο Πόλο με ιδιωτικό μπάνιο και γυάλινους τοίχους που επιτρέπουν στους επισκέπτες του να παρατηρούν την εντυπωσιακή φύση ολόγυρά τους και το μαγευτικό θέμα που προσφέρει το Βόρειο Σέλας.

Η τιμή των 95.000 ευρώ περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση σε κάποιο από τα 10 πολυτελή ιγκλού του North Pole Igloos, δύο διανυκτερεύσεις στην πόλη Σβάλμπαρντ στο αρχιπέλαγος μεταξύ Βορείου Πόλου και Νορβηγίας, πτήσεις με το ελικόπτερο για τις μετακινήσεις από το ένα κατάλυμα στο άλλο, ξεναγό, προσωπικό σεφ και ασφάλεια.