Βράχια σμιλεμένα σαν από σπουδαίο γλύπτη, δημιουργήματα της θάλασσας, της βροχής και του αέρα, στέκονται πάνω από την παραλία της Βλυχάδας στη Σαντορίνη, σαν ακούραστοι φρουροί, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα!

Το τοπίο της σεληνιακό, με τα βράχια και το ανάγλυφό τους, να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική. Ψιλή μαύρη άμμος και μικρά βοτσαλάκια, «παιδιά» του ηφαιστείου, κάνουν το σκηνικό ακόμα πιο ιδιαίτερο.  Τα γαλάζια νερά του Αιγαίου κοντράρουν την εξωτική εικόνα της παραλίας και χαρίζουν στους λουόμενους στιγμές δροσιάς.

Οι επισκέπτες θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους ομπρέλα αλλά και τα απαραίτητα, καθώς η παραλία δεν είναι οργανωμένη. Η πρόσβαση στην παραλία με αυτοκίνητο ή μηχανή είναι αρκετά εύκολη.

Κοντά στο Μεγαλοχώρι, στην περιοχή της Βλυχάδας υπάρχουν μικρά ταβερνάκια με σαντορινιά κουζίνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε φάβα και τα καταπληκτικά κρασιά του νησιού. ΒΛΥΧΑΔΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΒΛΥΧΑΔΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΒΛΥΧΑΔΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΒΛΥΧΑΔΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΒΛΥΧΑΔΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

[niveabanner][/niveabanner]

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.