Βόρεια της Κεφαλλονιάς συναντά κανείς μια συγκλονιστική παραλία που δημιουργεί ένα ονειρικό σκηνικό στο απέραντο γαλάζιο.

Η παραλία Μύρτος, μια από πιο διάσημες της χώρας και από τις δημοφιλέστερες του νησιού, βρίσκεται κοντά στο χωριό Διβαράτα και απέχει 30 περίπου χιλιόμετρα από το Αργοστόλι.

Το τοπίο μαγεύει, αφήνοντας άφωνους τους επισκέπτες. Ένας κόλπος που τον αγκαλιάζουν τεράστια βράχια, κατάφυτα, καταπράσινα. Το γαλάζιο της θάλασσας είναι μοναδικό, καθώς αγκαλιάζει τις ακτές της με το λευκό βότσαλο. Εξωτική ατμόσφαιρα και ομορφιά συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό.

Οι λουόμενοι θα βρουν ξαπλώστρες και ομπρέλες  σε πολλά σημεία, ενώ το μέγεθος της παραλίας αφήνει πολλά σημεία για όσους αναζητούν την ηρεμία τους, μακριά από το πλήθος. Οι επισκέπτες του Μύτρου μένουν στην παραλία μέχρι αργά το βράδυ για να δουν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, που θα τους χαρίσει αξέχαστες φωτογραφίες και αναμνήσεις! ΜΥΡΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΥΡΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΥΡΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΥΡΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΥΡΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΥΡΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΥΡΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΜΥΡΤΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

[niveabanner][/niveabanner]

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.