Αν είστε γονείς και έχετε ταξιδέψει μαζί με τα παιδιά σας με αεροπλάνο σίγουρα θα έχετε αισθανθεί άβολα όταν κατά τη διάρκειαπτήσης το παιδί σας αρχίζει να γκρινιάζει… Τα βλέμματα των συνεπιβατών είναι στραμμένα πάνω σας, κάποιοι κάνουν πιο έντονες παρατηρήσεις και εσείς απλά δεν ξέρετε τι να κάνετε. Ούτως ή άλλως δεςν υπάρχουν και πολλές επιλογές να πας πιο … εκεί.

Ωστόσο, λύση για τους γονείς δίνει ένας αεροσυνοδός, ο οποίος συμβουλεύει τους γονείς τι πρέπει να κάνουν ώστε να αντιμετωπίσουν τυχόν γκρίνιες στην πρώτη πτήση παιδιών. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του TikTok @ichbinvin, ή αλλιώς Kevin, διαβεβαίωσε αρχικά τους θεατές ότι το κλάμα των μωρών είναι μέρος της ζωής.

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποδεχτείτε το γεγονός ότι το μωρό σας μπορεί να κλαίει στο αεροπλάνο και είναι αυτό που είναι» ανέφερε και πρόσθεσε:«Το έχω ξαναπεί, το μόνο πράγμα που είναι πιο ενοχλητικό από ένα παιδί που ουρλιάζει και κλαίει στο αεροπλάνο, είναι κάποιος που δεν σταματά να παραπονιέται για ένα παιδί που ουρλιάζει και κλαίει στο αεροπλάνο».

@ichbinvin

Replying to @kiley and lily

♬ original sound – keVin

Σύμφωνα με τον TikToker, το να φτάσετε στο αεροδρόμιο με «άφθονο χρόνο» είναι σημαντικό για να αποφύγετε το άγχος πριν από την πτήση για εσάς ή τα παιδιά σας. Επίσης, οι γονείς θα πρέπει να κάνουν χώρο για να πάρουν μαζί τους όλες τις συσκευές και άλλες ανέσεις που τα παιδιά τους έχουν συνηθίσει να έχουν στο σπίτι. «Εγώ θα έφερνα σνακ και ίσως νερό», πρόσθεσε ο Kevin, «Μπορεί να είναι ανώμαλη η πτήση, και αν είναι ανώμαλη οι αεροσυνοδοί δεν θα μπορούν να σερβίρουν ποτά και σνακ». Αναφορικά με την προσγείωση, ο αεροσυνοδός σημείωσε ότι μπορεί να είναι μια τρομακτική και άβολη στιγμή για μερικά παιδιά.

Σύμφωνα με τον Κέβιν, το τάισμα ενός παιδιού κατά τη διάρκεια της προσγείωσης είναι ιδανικό, καθώς «η κατάποση θα βοηθήσει τα αυτιά τους να ανοίξουν» και «πολλά παιδιά ουρλιάζουν και κλαίνε στο αεροπλάνο επειδή πονάνε τα αυτιά τους». «Εφόσον δεν τρέχουν πάνω-κάτω στους διαδρόμους του αεροπλάνου και δεν σπάνε κράκερς στο χαλί, πραγματικά δεν νομίζω ότι θα έχετε πρόβλημα», κατέληξε.