Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών γι’ αυτό και το Newsbeast σε συνεργασία με το Naxian Resort σάς προσφέρει ένα σούπερ δώρο. Μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής για εσάς και την οικογένεια σας ή την παρέα σας για την περίοδο του Αγίου Πνεύματος σε μία από τις κομψές βίλες του δημοφιλούς θέρετρου στη Νάξο.

Ο μεγάλος νικητής θα μπορεί να απολαύσει μαζί με ακόμη 5 άτομα, μια μοναδική εμπειρία πλήρους ιδιωτικότητας, στον προσωπικό τους πολυτελή, απομονωμένο παράδεισο με πισίνα διάρκειας οκτώ ημερών (7 διανυκτερεύσεις). Παράλληλα, θα κερδίσει τα δωρεάν μεταφορικά με τη Seajets – τόσο για τους 6 εκδρομείς όσο και για δύο μεταφορικά μέσα (αυτοκίνητα ή μοτοσυκλέτα).

Δείτε τον διαγωνισμό και πάρτε μέρος εδώ.

Naxian Resort: Συνώνυμο της πολυτέλειας, της ιδιωτικότητας και των σύγχρονων ανέσεων

Μέσα σε ένα σκηνικό χαλάρωσης και ηρεμίας, όπου η διακριτική πολυτέλεια και η κομψότητα παντρεύονται με τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές, και με φόντο το γαλήνιο βαθύ μπλε του Αιγαίου, το φετινό καλοκαίρι ξεκινάει με τον πιο ονειρικό τρόπο.

Το εξαιρετικά πολυτελές θέρετρο του Naxian Resort, διαθέτει κομψές βίλες με φίνα κυκλαδίτικη αισθητική, εξοπλισμένες με μια απίστευτη σειρά εγκαταστάσεων για μια διαμονή που θα μείνει πραγματικά αξέχαστη στην οικογένεια ή τους φίλους σας -αναλόγως την συντροφιά που θα επιλέξετε γι’ αυτήν σας την αναζωογονητική εξόρμηση. Η πλήρης αυτονομία και ιδιωτικότητα σε συνδυασμό με την ηρεμία και τη γαλήνη που χαρακτηρίζουν το θέρετρο, μετατρέπουν το Naxian Resort σε προορισμό εντός της Νάξου.

Στο εσωτερικό, οι μίνιμαλ αισθητικής χώροι των βιλών είναι γεμάτοι με φυσικό φως και διακοσμημένοι σε γήινους τόνους, αντικατοπτρίζοντας σε όλο του το μεγαλείο το ελληνικό καλοκαίρι, πάντα με την απαραίτητη δόση διακριτικής πολυτέλειας και απόλυτης αυτονομίας και ιδιωτικότητας, σε έναν χώρο που αποπνέει ασφάλεια.

Εξωτερικά, η αρμονία που χαρακτηρίζει το καθετί συνδυαστικά με τη θέα στα νερά του Αιγαίου, δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για διακοπές που μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη.

Ο τυχερός νικητής και η οικογένεια ή η παρέα του με ορμητήριό τους τις καλαίσθητες και νεόδμητες βίλες του Naxian Resort μπορούν να γνωρίσουν από κοντά και τα υπόλοιπα θέλγητρα της Νάξου, ανάμεσα στα οποία κάποιες από τις κορυφαίες παραλίες και χωριά των Κυκλάδων. Εναλλακτικά, μπορούν να χαλαρώσουν τόσο στον εκπληκτικό κήπο της προσωπικής τους βίλας απολαμβάνοντας δροσιστικές βουτιές στην πισίνα, όσο και στην ήρεμη παραλία Πυργάκι, σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από αυτό.

Ένα, όμως, είναι το σίγουρο. Στο γοητευτικό Naxian Resort όλα είναι σχεδιασμένα με σκοπό να απολαύσετε στο ζενίθ τον δικό σας Ναξιώτικο παράδεισο.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το διαγωνισμό

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει μια διαμονή επτά (7) διανυκτερεύσεων (Τετάρτη 08.06.2022- Τετάρτη 15.06.2022) για συνολικά έξι (6) άτομα σε μία αυτοεξυπηρετούμενη βίλα με πισίνα του Naxian Resort. Επιπλέον, κερδίζει δωρεάν μεταφορικά και για τα έξι (6) άτομα, καθώς και δύο (2) μεταφορικά μέσα (αυτοκίνητο- μηχανή) με τη SeaJets.

Αν θέλετε, λοιπόν, να είστε εσείς ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού και να ξεκινήσετε το καλοκαίρι σας με την αξέχαστη εμπειρία του Naxian Resort αλλά και της Νάξου γενικότερα δεν έχετε παρά να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ

Καλή επιτυχία!

Ταξιδέψτε με τον πρωταθλητή κόσμου WorldChampion Jet, το ταχύπλοο με ρεκόρ Guinness για την ταχύτητά του, καθημερινά από Πειραιά προς Σύρο σε 1.55′, Μύκονο σε 2.35′, Νάξο σε 3.20′, Ίο σε 4.00′ και Σαντορίνη σε 4.40′. Το καλοκαίρι ξεκινάει εδώ

Όροι διαγωνισμού