Σε απόσταση περίπου 6.000 χιλιομέτρων από την πλησιέστερη ήπειρο, στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού, βρίσκεται μια από τις μικρότερες ατόλες της Γαλλικής Πολυνησίας, το αρχιπέλαγος Tuamotu. Μέσα στο αρχιπέλαγος, μήκους περίπου 5,6 χιλιομέτρων και σχεδιασμένο από τον συνιδρυτή του Cirque du Soleil, βρίσκεται ο παράδεισος του ιδιωτικού νησιού Nukutepipi.

Το υπερπολυτελές ακίνητο προσφέρει διαμονή για έως και 52 άτομα, σε όλη την κύρια βίλα του (η οποία διαθέτει ένα σπίτι δύο υπνοδωματίων και δύο ξεχωριστά μπανγκαλόου ενός υπνοδωματίου), δύο junior βίλες με τη δική τους πισίνα και 13 μπανγκαλόου στην παραλία με άμμο σαν ζάχαρη του νησιού.

Το ιδιωτικό νησί στη μέση του Ειρηνικού που περιβάλλεται από μερικά από τα πιο καθαρά νερά που θα δείτε ποτέ

Το Nukutepipi φιλοξενεί μια μοναδική συλλογή από σπάνια, τροπική χλωρίδα και πανίδα, καθώς και την προαναφερθείσα παρθένα παραλία που σβήνει σε κρυστάλλινα τροπικά νερά. Και αυτά τα εκπληκτικά καθαρά νερά έχουν μια προστατευμένη λιμνοθάλασσα και φυσικούς κοραλλιογενείς υφάλους.

«Συγκινηθείτε από την ομορφιά αυτού του ανέγγιχτου παραδείσου και αφήστε τον εαυτό σας να περιβάλλεται από μια μυριάδα προστατευόμενων ειδών, φοίνικες καρύδας και παρθένες παραλίες με σμαραγδένια και κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά», ανέφερε το ξενοδοχείο σε μια δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα στο Travel + Leisure. «Το Nukutepipi είναι ένας αληθινός ύμνος στη φύση».

Αν και μικρό, το νησί προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών όταν πρόκειται για δραστηριότητες. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε θεραπευτικά μασάζ με λάδι Ταϊτής, να πάρουν το μεσημεριανό τους γεύμα με τη μορφή πικ-νικ, να βγουν για περιηγήσεις στον κήπο, να ψαρέψουν στα νερά του ωκεανού ή ακόμα και να παρακολουθήσουν φάλαινες όταν είναι η κατάλληλη εποχή. Οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να εξερευνήσουν το τοπίο του νησιού με τα πόδια, το ποδήλατο ή ακόμα και το αυτοκινητάκι του γκολφ.

Οι ταξιδιώτες που θέλουν να δουν ακόμη περισσότερα μπορούν να μείνουν μέχρι αργά για μια ξενάγηση στους ουρανούς με το πρόγραμμα παρατήρησης των άστρων του νησιού ή να κοιτάξουν μέσα από τα τηλεσκόπια κατά τις ώρες της ημέρας για να εντοπίσουν αυτόχθονα πουλιά. Το νησί προσφέρει, επίσης, πλούσια προγράμματα γνωριμίας με τον πολιτισμό του Ειρηνικού, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη φανταστική τοπική κουλτούρα, όπως να φτιάχνουν παρεό, να ξεχωρίζουν τα μαργαριτάρια του νησιού και να δοκιμάζουν τον χορό της Ταϊτής.

Πώς φτάνει κανείς στον επίγειο αυτό παράδεισο

Για να φτάσει κανείς στο νησί μπορεί να πάρει μία από τις απευθείας πτήσεις για την Ταϊτή όλο το χρόνο από το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, τη Χονολουλού, το Παρίσι, το Τόκιο και το Ώκλαντ, με αεροπορικές εταιρείες όπως η Qantas, η Air Tahiti Nui και η American Airlines, ενώ οι μεταφορές από και προς την Ταϊτή (μέσω του εσωτερικού αεροδρομίου Papeete) προς το Nukutepipi παρέχονται με ιδιωτικές ναυλωμένες πτήσεις.