Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με την Ελλάδα. Ο ήλιος, η θάλασσα και η ιστορία μας, κάνουν τον τόπο μας τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό για κάθε ταξιδιώτη. Αν έπρεπε να επιλέξουμε μία μόνο εικόνα για να απεικονίσουμε το ελληνικό καλοκαίρι αυτή θα ήταν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Είμαστε πολύ τυχεροί που ζούμε σ’ αυτόν τον τόπο και έχουμε στη διάθεση μας αμέτρητους προορισμούς για χαλάρωση και ξεκούραση. Ιδιαίτερα αυτό το καλοκαίρι, η Celestyal Cruises φροντίζει ώστε οι καλοκαιρινές μας διακοπές να είναι πάνω απ’ όλα ειδυλλιακές.

Η Celestyal Cruises γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις φανερές αλλά και κρυμμένες ομορφιές των νησιών του Αιγαίου και μας προσκαλεί να τις ανακαλύψουμε μαζί μέσα από μία κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων. Απολαύστε τοπικές νησιώτικες γεύσεις, ανακαλύψτε την ιστορία και τον συναρπαστικό πολιτισμό των ηλιόλουστων ελληνικών νησιών, βουτήξτε σε καταγάλανα νερά και περπατήστε στις αποχρώσεις του λευκού και του γαλάζιου.

Συνδυάζοντας την ασφάλεια και τη διασκέδαση, η Celestyal Cruises έχει ετοιμάσει μία μοναδική κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων, το «Ειδυλλιακό Αιγαίο», τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας τα οποία αναπροσαρμόζονται βάσει των τρεχουσών εξελίξεων.

Το ταξίδι ξεκινάει από την ιστορική πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα, με πρώτη στάση το νησί της Πάτμου με την εξαιρετική θρησκευτική κληρονομιά που δημιουργεί μια πνευματική αγαλλίαση σε όποιον την επισκεφθεί. Η πιο εμβληματική πόλη της Πάτμου είναι η Χώρα, όπου μαζί με το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης αποτελούν μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Η Σκάλα, το κύριο λιμάνι και εμπορικό κέντρο του νησιού, θα σας γοητεύσει, με τα στριφογυριστά, ασβεστωμένα μονοπάτια, τις πολυτελείς μπουτίκ και τις καφετέριες και τα γραφικά ταβερνάκια δίπλα στη θάλασσα.

Στη συνέχεια ακολουθεί μια περιήγηση στο νησί της Ρόδου, γνωρίστε έναν λαβύρινθο από πλακόστρωτα δρομάκια που θα σας μεταφέρουν στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και πέρα από αυτή, ανακαλύψτε τα κρυστάλλινα νερά, τις υπέροχες παραλίες και τις καταπράσινες κοιλάδες της.

Ειδυλλιακές διακοπές χωρίς επίσκεψη στον πιο ρομαντικό προορισμό του Αιγαίου δεν γίνεται. Απολαύστε από κοντά το φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης που θα σας μαγέψει. Εξερευνήσετε τη νυχτερινή ζωή του νησιού ή απλά χαλαρώστε στο κατάστρωμα πίνοντας κοκτέιλ ή ένα ποτήρι καλό κρασί.

Επόμενος προορισμός η κοσμοπολίτικη Μύκονος, το φημισμένο «νησί των ανέμων» που αποτελεί κορυφαία ταξιδιωτική επιλογή εδώ και πολλά χρόνια τόσο για τους Έλληνες τουρίστες όσο και για τους ξένους. Το νησί δεν φημίζεται μόνο για τους ξέφρενους ρυθμούς διασκέδασης αλλά και για τις μαγευτικές του παραλίες, τα γραφικά μπαρ και τα ξύλινα μπαλκόνια της «Μικρής Βενετίας», τα οποία σας περιμένουν να τα επισκεφθείτε!

Η επόμενη στάση θα γίνει στην ηφαιστειογενή Μήλο με τα εντυπωσιακά σεληνιακά τοπία και τη ρομαντική ατμόσφαιρα που διαπνέει ολόκληρο το νησί, καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για πολλά ζευγάρια. Το ολόλευκο Σαρακήνικο, το απόκρημνο Κλέφτικο αλλά και η αμμώδης Φυριπλάκα αποδεικνύουν πως στο νησί υπάρχουν παραλίες για όλα τα γούστα.

Η κρουαζιέρα συνεχίζεται στη Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, με τα γραφικά ταβερνάκια που προσφέρουν γνήσιο ελληνικό φαγητό και τους φιλόξενους ντόπιους στους οποίους δεν μπορείτε να αρνηθείτε το κέρασμα που σας δίνουν ως ένδειξη καλωσορίσματος.

Ξυπνήστε σε διαφορετικό προορισμό κάθε μέρα, ατενίστε το απέραντο γαλάζιο, δείτε τα αξιοθέατα με τη βοήθεια ντόπιων ξεναγών και εξερευνήστε τις ομορφιές του κάθε νησιού, τις παραλίες του και ό, τι άλλο έχετε ονειρευτεί για το φετινό καλοκαίρι. Παράλληλα χαλαρώστε και απολαύστε τις αμέτρητες ανέσεις που προσφέρουν τα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises: βουτήξτε στην πισίνα, πιείτε δροσιστικά κοκτέιλ και διασκεδάστε μέσα από το καθημερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων on deck. Ζήστε την απόλυτη ξεγνοιασιά ατενίζοντας το ειδυλλιακό Αιγαίο και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές!

Αν θέλετε το καλοκαίρι σας να έχει ειδυλλιακό ή μυθικό χαρακτήρα, η Celestyal Cruises έχει ετοιμάσει μία συνολική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος, δίνοντας ιδιαίτερη φροντίδα στην αυθεντικότητα και την ασφάλεια. Επιλέξτε λοιπόν όποιο από τα ταξιδιωτικά προγράμματα ικανοποιεί τις ανάγκες σας και ζήστε το καλοκαίρι που σας αξίζει!