Οι λάτρεις της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς μετρούσαν αντίστροφα για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου comeback των αγαπημένων «Friends». Η Ρέιτσελ και ο Ρος, η Μόνικα και ο Τσάντλερ και φυσικά η εκκεντρική Φοίβη και ο λατρεμένος Τζόι θα βρίσκονται και πάλι στις οθόνες μας για να μας θυμίσουν και πάλι τους αγαπημένους ήρωες που τόσο πολύ λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό, προσφέροντάς τους απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

Όσοι, ωστόσο, δεν θέλουν να μείνουν μόνο στον τηλεοπτικό τους δέκτη, μπορούν να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία των «Friends» σε ένα ειδικό πρότζεκτ που έχει στηθεί από την Warner Bros στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο.

Αν και το ίδιο το διάσημο διαμέρισμα της Μόνικας, όπου διαδραματίζεται το μεγαλύτερο μέρος της σειράς, υπήρχε μόνο ως στούντιο, το κτίριο που χρησιμοποιήθηκε για τις εξωτερικές λήψεις βρίσκεται στην οδό East 23rd Street 130 στο Μανχάταν και σήμερα σε δύο από τους ορόφους του στεγάζεται το «The Friends Experience», ένα είδος μουσείου που αποτίνει φόρο τιμής σε όλες τις αγαπημένες σας στιγμές από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά.

Πρόκειται για μία διαδραστική «γιορτή» της εμβληματικής τηλεοπτικής εκπομπής, με τους θαυμαστές της να μπορούν να μπουν στον κόσμο των «Friends» και να εξερευνήσουν σκηνές αναψυχής, να δουν πρωτότυπα σκηνικά και κοστούμια, ακόμη και να ψωνίσουν στο ειδικά διαμορφωμένο κατάστημα. Επιπλέον, το πρότζεκτ στη Νέα Υόρκη έρχεται με ακόμη ένα ατού καθώς διαθέτει το αντίστοιχο στέκι των πρωταγωνιστών της σειράς Central Perk, όπου κανείς μπορείς να αγοράσει τον αγαπημένο του καφέ και κάποια από τα δημοφιλή αρτοσκευάσματά του εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες της σειράς.

Η ξενάγηση στο όλο πρότζεκτ διαρκεί περίπου μία ώρα και περιλαμβάνει αναπαραστάσεις του χαρακτηριστικού διαμερίσματος της Μόνικας και της Ρέιτσελ, καθώς και της μικρής εκκλησίας στο Λας Βέγκας όπου η Ρέιτσελ και ο Ρος παντρεύτηκαν μεθυσμένοι! Εντύπωση προκαλούν και οι διαδραστικές οθόνες όπου κανείς μπορεί να σπρώξει τον περίφημο «Γυμνό, άσχημο άντρα» κ.α.