Η Ευρωπαϊκή Ένωση αφαίρεσε το Μαρόκο από τη λίστα των χωρών που εξαιρούνται από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς

Η χώρα την περασμένη εβδομάδα κατέγραψε 6.385 νέα κρούσματα του κορονοϊού


ΤΑΞΙΔΙ
23:25
07/08/2020
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αφαίρεσε το Μαρόκο από τη λίστα των χωρών που εξαιρούνται από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς
2
loading

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αφαίρεσε το Μαρόκο από τη λίστα των χωρών που εξαιρούνται από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, επειδή αυξήθηκαν τα κρούσματα της Covid-19 στη χώρα αυτή, ανακοίνωσαν σήμερα οι Βρυξέλλες.

Με την απόφαση αυτή, στη λίστα απομένουν πλέον μόνο 10 χώρες, αφού την περασμένη εβδομάδα αφαιρέθηκε και η Αλγερία. Οι «ασφαλείς» χώρες που θεωρείται ότι έχουν θέσει την πανδημία υπό έλεγχο είναι η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γεωργία, η Ιαπωνία, η Νέα Ζηλανδία, η Ρουάντα, η Νότια Κορέα, η Ταϊλάνδη, η Τυνησία και η Ουρουγουάη.

Η Κίνα έχει εξαιρεθεί επίσης από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, όμως τα ταξίδια προς τη χώρα αυτή θα ξαναρχίσουν μόνο όταν οι κινεζικές αρχές άρουν τους περιορισμούς για τους Ευρωπαίους πολίτες.

Την περασμένη εβδομάδα το Μαρόκο κατέγραψε 6.385 νέα κρούσματα του κορονοϊού. Συνολικά, οι άνθρωποι που μολύνθηκαν ανέρχονται σε 29.644 και από αυτούς οι 499 πέ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Μαροκον

    Ανεξάρτητο κράτος τής ΒΔ Αφρικής από το 1956 με έκταση 445.000 τ χλμ. Το έδαφος πρός τόν Ατλαντικό Ωκεανό αποτελείται από παράκτιες πεδιάδες και οροπέδια .Το ανατολικό τμήμα προφυλάσσεται από τις οροσειρές τού Άτλαντα .Προιόντα ρύζι σιτάρι ,παραγωγή φωσφορικών αλάτων , διαθετει από μολύβι μαγγάνιο μολυβδαίνιο άνθρακα , πετρελαιοπηγές , υδροηλεκτρικούς σταθμούς.

  2. avatar Οι 449

    Πε; Τι πε; Διαβάζετε αυτά που γράφετε ... λέω γω τώρα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει