Μυστικές για τους πληβείους, τις ξαναμμένες για τζόγο ορδές που κατακλύζουν το Caesars Palace στην Πόλη της Αμαρτίας, ήταν άλλοτε οι υπερπολυτελείς σουίτες του.

Κανείς δεν ήξερε πως ήταν εκεί, καθώς στόχευαν σε ένα άλλο κοινό που μπορούσε όποτε ήθελε να πληροφορηθεί για την ύπαρξή τους. Ή, σωστότερα, ενημερωνόταν από το ίδιο το ξενοδοχείο.

Τμήμα αυτής της συλλογής με τις σουίτες και τις βίλες του Caesars, πάνω από 2.000 υπερλούξ καταλύματα δηλαδή σε όλες τις δομές του καζίνο, οι μυστικές άλλοτε σουίτες είναι σήμερα διαθέσιμες σε όλους. Το «όλους» βέβαια μην το πάρετε κυριολεκτικά, καθώς 35.000 δολάρια το βράδυ δεν έχουν «όλοι» να δώσουν.

Τι υπάρχει εκεί; Πολυτέλεια και υπερβολή, το είδος της χλιδής που μόνο το Λας Βέγκας ξέρει να προσφέρει.

Μεταφερόμαστε λοιπόν στο Nobu Hotel του Caesars για να δούμε τη Nobu Villa των 31.000 ευρώ τη βραδιά. Ακόμα και το να φτάσεις εδώ είναι άθλος, καθώς θα περάσεις από ελέγχους και ελέγχους μέχρι να βρεις τον ιδιωτικό ανελκυστήρα της σουίτας.

Μιλάμε για 1.000 τετραγωνικά απόλυτης πολυτέλειας, στην ίδια την κορυφή του Caesars, το μόνο δωμάτιο με δική του σάουνα, κήπο και media center. Αλλά και ιδιωτική βεράντα 436 τ.μ. με το Vegas Strip «πιάτο»!

Όλα εδώ έχουν βαριές υπογραφές, από τα μεταξωτά σεντόνια των 3 υπνοδωματίων μέχρι και τον ξυλόφουρνο για πίτσα. Την οποία σου φτιάχνει φυσικά ο ιταλός σεφ στον χώρο σου.

Όποιος την κλείσει, έχει δωρεάν μετακίνηση στην πόλη με μια από τις λιμουζίνες του ξενοδοχείου, ψιλοπράγματα θα πείτε για όποιον δίνει 30 χιλιάρικα το βράδυ.

Σχεδιασμένη από τον David Rockwell σε σύγχρονο ιαπωνικό στιλ, είναι η επιτομή της πολυτέλειας που μπορεί να προσφέρει το Λας Βέγκας.

Ή πάλι και όχι, γιατί υπάρχουν δύο ακόμα αδιανόητης πολυτέλειας σουίτες (Marcus Aurelius Villa και Titus Villa) που δεν θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Caesars! Μυστικές κάποτε κι αυτές, μπορούν πλέον να τις νοικιάσουν και κοινοί θνητοί, όχι όμως online.

Η προσωπική επαφή είναι εδώ απαραίτητη…