Μία 18ρονη αμερικανίδα youtuber με περισσότερους από δύο εκατομμύρια ακόλουθους κακολογεί την Σαντορίνη και την Ελλάδα, μετά από την «απαίσια» εμπειρία που είχε επισκεπτόμενη το νησί.

Παρά το γεγονός, όπως εξηγεί και η ίδια στο τριαντάλεπτης διάρκειας βίντεο που ανάρτησε στο κανάλι της στο youtube –το συγκεκριμένο βίντεο από τις 20 Σεπτεμβρίου όποτε και αναρτήθηκε έχει 509.683 θεάεις–, ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά και έχασε πάνω από 10.000 δολάρια από δική της υπαιτιότητα λόγω κακού προγραμματισμού στις κρατήσεις των αεροπορικών και των ξενοδοχείων, η νεαρή Haley Pham δεν διστάζει να «κράξει» δημοσίως το δημοφιλέστερο νησί της χώρας μας, και να αποτρέψει τους ακόλουθούς της να το επισκεφτούν.

Συγκεκριμένα, για την Ελλάδα η νεαρή youtuber αναφέρει ότι κανείς δεν πρέπει να βρεθεί εδώ, καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης δεν περνάς καλά.

Ωστόσο, εκεί που δίνει ιδιαίτερη έμφαση, είναι στην «τραγική» εμπειρία που είχε στη Σαντορίνη, καθώς άλλα περίμενε να αντικρίσει σύμφωνα με όλα όσα είχε δει στο instagram, και άλλα τελικά συνάντησε στο δημοφιλές νησί.

Η 18χρονη Haley αναφέρει χαρακτηριστικά για την Σαντορίνη ότι «δεν υπάρχει τίποτα να κάνεις εκεί, καθώς το νησί δεν έχει παραλίες. Είναι απλά ένας βράχος. Από την άλλη έχει επιλογές για shopping, ωστόσο, δύσκολα μπορείς έστω και να κουνηθείς στα πολυσύχναστα σοκάκια της Χώρας της που είναι πνιγμένα από τους τουρίστες. Επιπλέον, αν θέλεις να βγεις έξω από τη Χώρα, τα τοπία είναι εντελώς “γυμνά” και άδεια, εντελώς αδιάφορα».

Δείτε παρακάτω το απόσμασμα από το βίντεο όπου η 18χρονη Haley αναφέρεται στην εμπειρία της στη Σαντορίνη.