Στο κατάμεστο Centre Culinaire Contemporan στη Rennes της γαλλικής Βρετάνης, σε μια ομογενειακή εκδήλωση που πλαισιώθηκε από το δημοσιογραφικό κόσμο μιας περιοχής – γαστρονομικό σύμβολο για ολόκληρη τη Γαλλία, το KOUZINA 2018 παρουσίασε τις νέες εκδηλώσεις του μέσα από μια αναδρομή στα επιτεύγματά του.

Οι chef κατά τη διάρκεια της δημιουργίας

Πλάτη φρέσκου μπακαλιάρου σε ψαρόζουμο με άγρια χόρτα και ξηρούς καρπούς

Από την προετοιμασία του μενού

Μους γιαουρτιού με καυτερή πιπεριά και γλυκό του κουταλιού εποχής