Αν είσαι άνθρωπος που σου αρέσουν οι δραστηριότητες στη φύση, αναπόφευκτα ο δρόμος σου θα σε βγάλει από τα παραδοσιακά τουριστικά μονοπάτια κι έτσι σύντομα θα αναζητάς εναλλακτικά καταλύματα μακριά από το πλήθος.

Έτσι και οι Tamara και Chris από τις ΗΠΑ, λάτρεις του καγιάκ, της αναρρίχησης και του snowboard που κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν πως ιδανικά θα ήθελαν ένα δικό τους σαλέ… με ρόδες.

Ανέθεσαν σε αρχιτεκτονικό γραφείο να σχεδιάσει λοιπόν ένα μικροσκοπικό σαλέ με εμβαδό μόλις 22 τετραγωνικά μέτρα και το κυριότερο: με ρόδες.

Το μοναδικό δημιούργημα της Maximus Extreme Living Solutions προσφέρει απρόσμενα άνετους χώρους για το ζευγάρι στις δραστηριότητές του στη φύση και διαθέτει διπλό κρεβάτι, κουζίνα, μπάνιο και μπαλκόνια!

Το σαλέ ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο- η δημιουργία δεύτερου κοστίζει 95.000 δολάρια-  και βρίσκεται σταθμευμένο στο θέρετρο Park City της Γιούτα.

Παρά το μικρό μέγεθός του έχει όλα όσα το ζευγάρι θα μπορούσε να ζητήσει με την εντυπωσιακή προσθήκη δωματίου για ράψιμο και χειροτεχνίες.

«Η κατασκευή χρειάστηκε περίπου πέντε μήνες», εξήγησε στη Daily Mail ο επικεφαλής της αρχιτεκτονικής εταιρείας Stew MacInnes.

skilasdoao2 skilasdoao3 skilasdoao4 skilasdoao5 skilasdoao6 skilasdoao7 skilasdoao8 skilasdoao9 skilasdoao1