Μοναδικές Πασχαλινές διακοπές στην Κρήτη και τη Ρόδο υπόσχονται τα υπέροχα resort της VITA Hotels! Η νέα ελληνική αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων ετοίμασε ένα εορταστικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια στην Ελούντα και το Elounda Breeze Resort και την Ρόδο και το Aegean Breeze Resort!

Πάσχα στην Ελούντα

Χτισμένο σε παραδοσιακό κρητικό στυλ, τo Elounda Breeze Resort βρίσκεται στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο της Ελούντας, μόλις 10 χλμ βόρεια της κοσμοπολίτικης και εντυπωσιακής πόλης του Αγίου Νικολάου. Η θαυμάσια θέα στο διάσημο κόλπο του Μιραμπέλου με τα πεντακάθαρα νερά, το μαγευτικό περιβάλλον σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν τα ξενοδοχεία VITA, διασφαλίζουν σε όλους αξέχαστες στιγμές σε ένα υπέροχο θέρετρο. EloundaBreezeResort-Crete1 Το πολυτελές τετράστερο αγκαλιάζεται από ολάνθιστους κήπους με πάμπολλα δέντρα, σε απόσταση αναπνοής από το διάσημο για το ατμοσφαιρικό τελετουργικό του Πάσχα στον Άγιο Νικόλαο. Οι πισίνες για ενήλικες και για παιδιά, οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες στην παραλία, τα εστιατόρια και τα μπαρ, εγγυώνται αξέχαστες μέρες χαλάρωσης και απόλαυσης. EloundaBreezeResort-Crete2 Η πασχαλινή προσφορά για 3 διανυκτερεύσεις (το ελάχιστο):

  • 70 ευρώ/μονό δωμάτιο
  • 100 ευρώ/διπλό δωμάτιο
  • 120 ευρώ/οικογενειακό δωμάτιο (2 ενήλικοι και δύο παιδιά έως 12 ετών)

Οι τιμές είναι ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και περιλαμβάνουν πλήρη διατροφή – all inclusive​ board εορταστικό γεύμα την Κυριακή και άλλες Πασχαλινές εκπλήξεις! Για κρατήσεις: 2810247171 EloundaBreezeResort-Crete3

Πάσχα στη Ρόδο

Το πολυτελές πεντάστερο Aegean Breeze Resort, βρίσκεται στην μαγική παραλία Φάνες στην πανέμορφη, γεμάτη ιδέες για εκδρομές και εμπειρίες για κάθε στιλ, Ρόδο. Περιβάλλεται από τεράστιους καταπράσινους κήπους και προφέρει φοβερή θέα στη ζαφειρένια θάλασσα, πισίνες ενηλίκων και παιδικές, spa με εσωτερική πισίνα, εστιατόρια, μπαρ, δυνατότητα για πολλά σπορ και Mini Club για τα παιδιά. Διαθέτει συνολικά 305 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, εξαιρετικές εγκαταστάσεις που προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης για αξέχαστες διακοπές. AegeanBreezeResort-Rhodes1 Η πασχαλινή προσφορά για 3 διανυκτερεύσεις (το ελάχιστο):

  • 90 ευρώ/μονό δωμάτιο
  • 120 ευρώ/διπλό δωμάτιο
  • 140 ευρώ/οικογενειακό δωμάτιο (2 ενήλικοι και δύο παιδιά έως 12 ετών)

Οι τιμές είναι ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και περιλαμβάνουν πλήρη διατροφή – all inclusive​ board εορταστικό γεύμα την Κυριακή και άλλες Πασχαλινές εκπλήξεις! Για κρατήσεις: 2241042440 AegeanBreezeResort-Rhodes2 AegeanBreezeResort-Rhodes3 Τα Πασχαλινά Πακέτα είναι διαθέσιμα για ελάχιστη διαμονή 3 ημερών. Απολαύσετε το γλέντι με τους παραδοσιακούς χορούς, τα τραγούδια και τη μουσική. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 2810247171