Ο φετινός Βαλεντίνος, δεν θα είναι σαν τους άλλους, καθώς τα ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts ντύνονται στα κόκκινα και μετατρέπονται σε μία όαση ρομαντισμού και χαλάρωσης, με τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα ειδικά για εσάς.

Είστε λάτρης του βουνού ή προτιμάτε τη γαλήνη που χαρίζει το χειμώνα το μπλε της θάλασσας; Κάντε έκπληξη στον αγαπημένο σας και ταξιδέψτε στους καλύτερους ελληνικούς προορισμούς, από τα μαγικά Ζαγοροχώρια και την υπέροχη Αράχοβα, έως τα Τρίκαλα, την Ορεινή Αρκαδία και τη γραφική Μάνη.

Ζήστε τη μαγεία της θαλπωρής, του ρομαντισμού και της εγκαρδιότητας που προσφέρουν τα ξενοδοχεία και απολαύστε δωρεάν ρομαντικό δείπνο, spa, χαλαρωτικό massage και πλούσιο πρωινό με πακέτα που ξεκινούν από 170 ευρώ, για 2 διανυκτερεύσεις.

Η καρδιά του ρομαντισμού, χτυπάει στην Trésor Hotels & Resorts, με τα παρακάτω πακέτα:

Ρομαντική απόδραση στο Kyrimai Hotel στη Μάνη

Λίγο πριν προσεγγίσετε το λιμανάκι του Γερολιμένα στην Μέσα Μάνη θα χαζεύετε από ψηλά το Kyrimai Hotel, με την πέτρα και τα πυργόσπιτα να σας καλούν. Αρκούν ελάχιστα λεπτά για να φτάσετε σε ένα από τους θησαυρούς αυτού του τόπου, σε ένα κτήριο που έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο. Στον χώρο υποδοχής του μπορεί να μην μυρίζει κρασί ή ξύλο, όμως δεκαετίες πριν εδώ στεγαζόταν η κρασαποθήκη με την εντυπωσιακή καμάρα, η παλιά ξυλαποθήκη και το χρηματοκιβώτιο.

Απολαύστε τη διαμονή σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο στο ατμοσφαιρικό Kyrimai Hotel για 2 διανυκτερεύσεις σε…

Classic Double Room ή Premier Classic Room στην ειδική τιμή των 180,00 ευρώ
Two Level Classic Loft Double Room στην ειδική τιμή των 180,00 ευρώ
Superior Room with Courtyard ή Sea View στην ειδική τιμή των 250,00 ευρώ
Loft Suite ή Loft Junior Suite ή Two Level Suite ή Master Suite στην ειδική τιμή των 300,00 ευρώ

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ζήστε μία μοναδική βραδιά, στο ατμοσφαιρικό The Margi, στη Βουλιαγμένη

Βουτηγμένο στο πράσινο και αποκλεισμένο από οτιδήποτε θορυβώδες και ενοχλητικό, μια ανάσα από τη θάλασσα, υποδέχεται εκείνους που ξέρουν καλά να παίζουν «το κυνήγι του θησαυρού» και να εντοπίζουν τα δικά τους πολύτιμα διαμάντια.

Το The Margi, είναι ένα ξενοδοχείο – πλάνη. Ξεχνάς μεμιάς πως βρίσκεσαι σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, παρασύρεσαι από τους «νησιωτικούς» ρυθμούς του, κι όμως παράλληλα είσαι πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Η καρδιά του Αγ. Βαλεντίνου χτυπάει και πάλι στο πιο ρομαντικό σημείο της πόλης!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η καλύτερη επιλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι το ξενοδοχείο The Margi. Στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο bakù, ο chef Π. Γιακαλής, ετοιμάζει, ειδικά για σας, δημιουργικά πιάτα, ενώ ο Dj Zac F σας ταξιδεύει με την ερωτική μουσική του!

Η ιδανική πρόταση του Τhe Margi περιλαμβάνει:

Διαμονή σε Executive Sea View δωμάτιο
Ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο bakù
Welcome αφρώδη οίνο κατά την άφιξη
Late check out την επόμενη μέρα!

Τιμές: από 239 ευρώ

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ονειρικές βραδιές, με δείπνο & Spa, στο Santa Marina Arachova & Spa, στην Αράχωβα

Αφήστε πίσω σας τον θόρυβο της πόλης και γεμίστε τις μπαταρίες σας στις καταπράσινες πλαγιές του Παρνασσού. Το Santa Marina Arachova Resort & Spa αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και του στυλ, καταφέρνοντας να διατηρήσει την τοπική αρχιτεκτονική, καθώς τα κύρια υλικά που επικρατούν, δεν είναι άλλα από το ξύλο και την πέτρα.

Η διακριτική πολυτέλεια που προσδίδουν τα κομψά έπιπλα και η φινέτσα που αποτυπώνεται στα έντονα υφάσματα, είναι ορισμένα από τα πρώτα στοιχεία που θα παρατηρήσει κανείς μπαίνοντας στο ξενοδοχείο.

Απολαύστε τη διαμονή σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο στο πολυτελέστατο Santa Marina Arachova Resort & Spa για 2 διανυκτερεύσεις σε…

Junior Suite με θέα προς το ξενοδοχείο στην ειδική τιμή των 630,00 ευρώ
Junior Suite με θέα προς το βουνό στην ειδική τιμή των 710,00 ευρώ

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Αγκαλιά στο ατμοσφαιρικό Monopatia Resort, στα Ζαγοροχώρια

Το Monopatia Resort στα Άνω Πεδινά είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα 46 χωριά του Ζαγορίου. Η προνομιακή του θέση στο Κεντρικό Ζαγόρι σας επιτρέπει να έχετε σε κοντινή απόσταση όλα τα ενδιαφέροντα χωριά αλλά και τις τοποθεσίες φυσικού κάλλους.

Το Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο, το Μονοδένδρι, οι Κήποι είναι μερικά μόνο από τα χωριά που αξίζει να επισκεφθείτε. Φυσικά να δείτε από ψηλά τη χαράδρα του Βίκου, να διασχίσετε τα τοξωτά γεφύρια της Ηπείρου και για τους πιο τολμηρούς να κάνετε πεζοπορία μέχρι τις Δρακολίμνες ή rafting στον ποταμό Βοϊδομάτη, αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Απολαύστε ένα μοναδικό 3ήμερο και γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα από τα υπέροχα και πολυτελή δωμάτια του Monopatia Resort, στα υπέροχα Ζαγοροχώρια, με ένα μοναδικό πακέτο!

Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για δυο άτομα και για 2 διανυκτερεύσεις στις παρακάτω κατηγορίες δωματίων:

Classic Room στην ειδική τιμή των 170 ευρώ
Superior Suite στην ειδική τιμή των 300 ευρώ
Deluxe Suite στην ειδική τιμή των 340 ευρώ και

περιλαμβάνουν τα εξής:

Πλούσιο Πρωινό Ιδιαίτερη διακόσμηση του δωματίου
Ρομαντικό Δείπνο δύο ατόμων

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Love-break με spa & special menu στο Ananti City Resort στα Τρίκαλα

Στις 14 Φεβρουαρίου «Love Celebrates» στο Ananti City Resort, στα Τρίκαλα! Διαλέξτε το πακέτο που έχουμε ετοιμάσει αποκλειστικά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και ζήστε την εμπειρία της απόλυτης ρομαντικής απόδρασης!

Το πακέτο περιλαμβάνει:

Love bites: special love menu στις 14/2 και συνοδεία live ακορντεόν
Love stays: διαμονή για 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πανοραμική θέα
Αφρώδες κρασί και σοκολάτες κατά την άφιξη
Late check-out (κατόπιν διαθεσιμότητας)
Love calms down: Jacuzzi, 30’ relax aromatotherapy massage & ζεστό αρωματικό τσάι για δυο άτομα

Το παραπάνω πακέτο δυο ατόμων αφορά κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν για τις 14-16 Φεβρουαρίου και κοστίζει 300,00 ευρώ

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Κονσέρτο αισθήσεων, με μουσική, δείπνο & massage στο Πλειάδων Γη στα Τρίκαλα Κορινθίας



Το Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa Βρίσκεται στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, και με απόλυτο σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική και κουλτούρα έχει κατορθώσει, αφενός να αποτελεί φυσική προέκταση του χωριού, αφετέρου μέσω των πολυτελών του υπηρεσιών να ανεβάσει τα standards διαμονής της ευρύτερης περιοχής.

Το Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa προσφέρει ένα εορταστικό πακέτο διαμονής σε μια απ’τις μοναδικές σουίτες για να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το έτερον σας ήμισυ.

Οι παρακάτω τιμές ισχύουν για 2 διανυκτερεύσεις σε…

Junior Suite στην ειδική τιμή των 550.00 ευρώ
Standard Suite στην ειδική τιμή των 650.00 ευρώ
Private Suite στην ειδική τιμή των 800.00 ευρώ και

περιλαμβάνουν τα εξής:

Πλούσιο Πρωινό σε μπουφέ
Ιδιαίτερη διακόσμηση του δωματίου
Ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη
Δείπνο δύο ατόμων υπό το φως των κεριών και τον ήχο σαξοφώνου
Massage 45’ για δύο στο Spa σε ειδικά διαμορφωμένη καμπίνα

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ