Χωρίς καλώδια και περίπλοκες συνδέσεις, η οικιακή προστασία απλοποιήθηκε πολύ είναι η αλήθεια από αυτό το startup που έχει μετατραπεί στον μεγάλο αγαπημένο της Silicon Valley.

Για τη Ring ο λόγος, η νέα σειρά προϊόντων της οποίας αντιπαρατέθηκε με μια σειρά πιεστικών ζητημάτων όταν μιλάμε για συναγερμό στο σπίτι: είναι φτηνά, εύκολα στο στήσιμο και δουλεύουν με μπαταρία (ή ηλιακά πάνελ) για ακόμα πιο απλοποιημένες καταστάσεις.

Τρία προϊόντα χρειάζεται ο νοικοκύρης για να κάνει ασφαλέστερο το σπίτι του: τη Stick Up Cam, το Smart Lighting και το Peephole Cam, καθένα εκ των οποίων ανταποκρίνεται και σε μια διαφορετική ανάγκη.

Η Stick Up Cam, στα 163 ευρώ (179 δολάρια), είναι μια κάμερα ασφαλείας με μπαταρία και αισθητήρες κίνησης, ανάλυση Full HD και νυχτερινή όραση. Προσαρμόζεται παντού (μέσα και έξω) και συνδέεται στο οικιακό Wi-Fi για να καταγράψει τα πάντα και να σε ενημερώσει αν χρειαστεί με μηνύματα στο κινητό. Και να σου επιτρέψει να μιλήσεις φυσικά με τον άγνωστο από το smartphone σου, μέσω του διπλού μικροφώνου!

Η Ring παρουσίασε πρόσφατα τη σειρά Smart Lighting, μια σειρά από εξωτερικά φώτα δηλαδή με αισθητήρες κίνησης που συνδέονται στο ίντερνετ ώστε να μπορείς να τα χειρίζεσαι κι αυτά από την εφαρμογή της Ring.

Δύο τέτοια φώτα διαδρόμου κοστίζουν 73 ευρώ (79,99 δολάρια), στα οποία περιλαμβάνεται και ο τρόπος της ασύρματης σύνδεσης (Smart Lighting Bridge).

Και τέλος υπάρχει και το έξυπνο κουδούνι, που μπαίνει στο «ματάκι» της πόρτας και πλέον είναι γνωστό ως Peephole Cam.

Είναι μια θυροτηλεόραση δηλαδή που σου στέλνει ξανά ειδοποιήσεις όταν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι ή εμφανιστεί στην πόρτα, με τον οποίο επικοινωνείς και πάλι μέσω του κινητού σου.

Με κόστος 181 ευρώ (199 δολάρια), είναι μια κάμερα στα 1080p με νυχτερινή όραση και αισθητήρες κίνησης που δουλεύει με μπαταρία και μπορείς πάλι να ρυθμίσεις την ακτίνα της παρακολούθησης.