Αν και τα πρωινά είναι ακόμη ζεστά ή αλήθεια είναι ότι με το που πέσει ο ήλιος, η ατμόσφαιρα αρχίζει να κρυώνει. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού αρχίζουμε και μπαίνουμε σιγά σιγά στο χειμώνα. Λέμε αντίο λοιπόν στον φρέντο και στα κοντομάνικα και αρχίζουμε να καλωσορίζουμε ζεστούς καφέδες και τζάκετ.

Με το που πέφτουν οι πρώτες βροχές, ένα πράγμα θέλουμε: να χουχουλιάσουμε στον καναπέ με την κουβέρτα, ένα ζεστό ρόφημα και να χαλαρώσουμε. Γι’ αυτό, είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να έχουμε ένα σπίτι ζεστό, όπου θα μπορούμε να γυρνάμε και να προστατευόμαστε εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, από το κρύο του χειμώνα.

Το κύριο ερώτημα λοιπόν είναι: πώς θα εξασφαλίσουμε ένα ζεστό σπίτι για εμάς και την οικογένεια μας φέτος; Η απάντηση είναι μία! Το κλιματιστικό, η πιο οικονομική και αποδοτική λύση θέρμανσης συγκριτικά με τις υπόλοιπους τρόπους θέρμανσης.

Τι είναι αυτό που ανάγει λοιπόν το κλιματιστικό στην κορυφαία λύση για το φετινό χειμώνα; Πάμε να δούμε έναν έναν τους κύριους λόγους παρακάτω.

Κλιματιστικό - Air condition

1. Καλύτερη απόδοση

Σίγουρα, ο σημαντικότερος παράγοντας που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας, ειδικά στην περίοδο που διανύουμε, είναι πώς θα ζεσταθούμε, ενώ παράλληλα θα κρατήσουμε τον μηνιαίο λογαριασμό ενέργειας, όσο το δυνατόν πιο χαμηλό γίνεται.

Σύμφωνα με τις αντίστοιχες μελέτες (παρακάτω εικόνα), το κλιματιστικό είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος θέρμανσης, σε σχέση με τον καυστήρα φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Αρχικά, ένα μικρό μάθημα φυσικής για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε.

Όταν αναφερόμαστε στην απόδοση (COP), εννοούμε πόση ενέργεια επιστρέφει στον χώρο ως θερμότητα, για κάθε Kw που καταναλώνεται. Όσο υψηλότερη είναι αυτή η τιμή (COP), τόσο μεγαλύτερη η απόδοση. Το κλιματιστικό, λοιπόν, είναι το πιο αποδοτικό, γιατί στηρίζεται στην απορρόφηση θερμότητας από το περιβάλλον, ώστε να θερμάνει τον χώρο μας.

Συντελεστές απόδοσης για τους 3 τρόπους θέρμανσης

Επομένως, παρόλο που η τιμή του ρεύματος ανά kWh είναι υψηλότερη σε σχέση με του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, το κλιματιστικό, τελικά, αποτελεί τον πιο οικονομικό τρόπο θέρμανσης.

2. Έξυπνες λειτουργίες

Ζούμε σε μία εποχή που η τεχνολογικές εξελίξεις κάνουν την καθημερινή μας ζωή ακόμη πιο εύκολη, ευχάριστη και… έξυπνη!

Έξυπνα, κινητά, έξυπνα αυτοκίνητα, έξυπνες συσκευές και φυσικά έξυπνο σπίτι. Όλες αυτές οι προηγμένες τεχνολογίες αναβαθμίζουν τη ζωή μας, βοηθάνε στην εξοικονόμηση ρεύματος, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Γυρνάς κουρασμένος από τη δουλειά, αφού έχεις φάει όλο το κρύο τρέχοντας από υποχρέωση σε υποχρέωση και το μόνο που θες είναι να γυρίσεις σπίτι να ζεσταθείς. Μακάρι να ήταν κάποιος ήδη μέσα, ώστε να το ανοίξει νωρίτερα και να είναι ήδη ζεστό με το που μπεις… Πλέον δεν χρειάζεσαι κανέναν, αφού μπορείς ο ίδιος να ενεργοποιήσεις το κλιματιστικό σου από όπου κι αν βρίσκεσαι και η σπιτική ζεστασιά θα σε υποδεχθεί με την άφιξή σου. Μπορείς, ακόμα, να το απενεργοποιήσεις, εάν το ξέχασες αναμμένο, φεύγοντας. Με την λειτουργία Smart Connectivity, έχεις το έλεγχο του κλιματιστικού σου μέσω του κινητού.

Άλλες έξυπνες λειτουργίες που θα αναβαθμίσουν τη ζωή σου και σου δίνουν τον έλεγχο περιλαμβάνουν:

  • Smart Connectivity: Ενεργοποίησε & απενεργοποίησε το κλιματιστικό από το κινητό σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.
  • Motion Sensor: Χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, καθώς το κλιματιστικό λειτουργεί, όταν ανιχνεύσει άτομα στον χώρο.
  • Αφύγρανση: Η υγρασία περιορίζεται & επιτυγχάνεται σωστή θερμοκρασία και υγιές περιβάλλον.
  • Follow me: Αναγνωρίζει τη θερμοκρασία στο σημείο που βρίσκεται το χειριστήριο και ρυθμίζει ανάλογα την ένταση του αέρα.
  • ECO: Διατηρείται η επιθυμητή θερμοκρασία, ενώ ο συμπιεστής λειτουργεί πιο οικονομικά.
  • All DC Inverter: Ακριβής διαχείριση της θερμοκρασίας, μεγαλύτερη απόδοση & εξοικονόμηση, με τον συμπιεστή συνεχούς ρεύματος.
  • 3D Air Flow: Ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας, για ιδανικές συνθήκες σε κάθε σημείο.
  • Sleep Mode: Με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, διαμορφώνει το καλύτερο περιβάλλον  για έναν ξεκούραστο ύπνο.

Οι προηγμένες τεχνολογίες αναβαθμίζουν τη ζωή σου! Μη μένεις πίσω!

Κλιματιστικό - Air condition

3. Καθαρός και υγιεινός αέρας

Φυσικά, πέρα από θέρμανση, θέλουμε το κλιματιστικό μας να μας προσφέρει καθαρό και υγιεινό αέρα. Ιδιαίτερα σημαντικό, το χειμώνα που τα μικρόβια και οι ιοί κυκλοφορούν στην ατμόσφαιρα. Γνώρισε τα σύγχρονα φίλτρα προστασίας, επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και σταμάτησε μικρόβια και βακτήρια, εμποδίσε τα μικροσωματίδια σκόνης και τη γύρη από το να εισέλθει στο χώρο και εγκλώβισε και εξουδετέρωσε βακτήρια και οσμές.

Κλιματιστικό - Air condition

+ Μοναδικά οφέλη και προνόμια από το Πλαίσιο

Βρήκες το κλιματιστικό που ταιριάζει στις ανάγκες σου; Αποφάσισες να ζεσταθείς έξυπνα και οικονομικά, ενώ παράλληλα βελτιώνεις το οικολογικό σου αποτύπωμα και τη ζωή των αγαπημένων σου προσώπων;

Τότε, το μόνο που μένει είναι να επισκεφθείς ένα κατάστημα Πλάισιο ή να μπεις στην ηλεκτρονική σελίδα και να απολαύσεις ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την αρχή έως το τέλος.

Οι υπηρεσίες Πλαίσιο σε κρατάνε συνεχώς ζεστό, προσφέροντας σου ασφάλεια και σιγουριά!

Αφέσου στους ειδικούς για την αποσύνδεση του παλιού σου κλιματιστικού! Επιλέγοντας την υπηρεσία απεγκατάστασης, ένα συνεργείο πιστοποιημένων τεχνικών έρχεται στον χώρο σου για να αποσυνδέσει και να αφαιρέσει με ασφάλεια την παλιά σου συσκευή.

Βάλτο στη θέση του με την υπηρεσία εγκατάστασης

Ήρθε η ώρα να τοποθετήσεις το νέο σου κλιματιστικό;

Η υπηρεσία εγκατάστασης Πλαίσιο σου λύνει τα χέρια! Μια έμπειρη ομάδα πιστοποιημένων τεχνικών βρίσκεται στη διάθεσή σου, για να εγκαταστήσει τη νέα συσκευή στον χώρο σου με εγγύηση 3 μηνών και να ελέγξει την ορθή λειτουργία της.

Ανακύκλωσε εύκολα με το Πλαίσιο

  • Έρχονται στον χώρο σου και, με την παράδοση της νέας σου συσκευής, παραλαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ την παλιά.
  • Η εγκατάσταση της νέας συσκευής, καθώς και η απεγκατάσταση της παλιάς, γίνεται από πιστοποιημένους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς.
  • Δεν έχεις αγοράσει νέα συσκευή; Κανένα πρόβλημα! Μπορείς, απλά, να καλέσεις στο 210-2895000 και θα παραλάβουν ΔΩΡΕΑΝ την παλιά.

Έχουν τη λύση για τη συντήρηση

Με το Πλαίσιο μπορείς να απαλλαγείς από τη διαδικασία αναζήτησης τεχνικού για την ετήσια συντήρηση του κλιματιστικού σου. Απλώς επιλέγεις τη διάρκεια της υπηρεσίας, από 1 έως 3 έτη, και ένας εξειδικευμένος τεχνικός αναλαμβάνει τη συντήρηση και τον έλεγχο της λειτουργίας της συσκευής.

Premium Επέκταση Εγγύησης Κλιματισμού για 5 έτη από 69, 90€

Μοναδικά οφέλη και προνόμια για έναν ξέγνοιαστο χειμώνα:

  • Διάρκεια 5 έτη
  • Δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη 12 ώρες/ημέρα 6 ημέρες/εβδομάδα
  • Απεριόριστες επισκευές στον χώρο σου
  • Δωρεάν τεχνική υποστήριξη
  • Δωρεάν ανταλλακτικά
  • Δωρεάν μεταφορικά
  • Εγγύηση επισκευής
  • Δανεική συσκευή κατά τη διάρκεια επισκευής
  • Υπόσχεση επισκευής εντός 20 εργάσιμων ημερών
  • Απόκριση τεχνικού εντός 24 ωρών
  • Αντικατάσταση σε αδυναμία επισκευής
  • Πανελλαδική τεχνική κάλυψη

Αν θέλεις απόδοση στη θέρμανση, μπες στο Πλαίσιο και βάλε κλιματιστικό!