Το Twitch είναι γνωστό ότι ακολουθεί αυστηρή πολιτική για τους χρήστες που προβάλλουν περιεχόμενο σε ζωντανή μετάδοση, όμως φαίνεται να εξαίρεσε μια gamer που έκανε σεξ στη διάρκεια live streaming.

Σύμφωνα με την thesun.co.uk, η streamer Kimmikka έκανε streaming στις 24 Αυγούστου παίζοντας ένα video game, όταν όσοι παρακολουθούσαν το βίντεο, παρατήρησαν κάτι ασυνήθιστο.

Συγκεκριμένα, είδαν την Kimmikka να παίρνει μια περίεργη έκφραση για λίγα δευτερόλεπτα, ενώ ταυτόχρονα παρατήρησαν την αντανάκλαση του συντρόφου της στο παράθυρο, με τον ίδιο να κάνει κίνηση που υποδήλωνε σεξουαλική επαφή.

Η Kimmikka κατά την διάρκεια του streaming

Η ίδια λοιπόν, προσπάθησε να «θολώσει» τα νερά και άρχισε να απαντάει κανονικά στον καταιγισμό ερωτήσεων που δέχτηκε, ενώ αρνήθηκε ότι εκείνη την στιγμή έκανε σεξ.

Παρόλα αυτά, μπορεί μόνο 231 άτομα να ακολουθούσαν τον λογαριασμό της, όμως γρήγορα κατέκλυσαν με σχόλια τα social media και ειδικά το Twitter, όπου τόνιζαν την έκπληξη τους. «Πίστευε ότι θα μπορούσε να ξεφύγει με αυτό;» και «ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που έγιναν.

Έτσι, μέσα σε λίγες ώρες το Twitch μπλόκαρε τον λογαριασμό της, όμως μετά από επτά ημέρες τον ενεργοποίησε ξανά, αφήνοντας άναυδους πολλούς χρήστες της πλατφόρμας.

Η έκφραση της Kimmikka από την οποία κατάλαβαν ότι έκανε σεξ

«Άλλοι έχουν μπλοκαριστεί για λιγότερα»

Η Kimmikka μόλις επανέκτησε τον λογαριασμό της προσπάθησε να δικαιολογηθεί και είπε πως πρόκειται για λάθος, επειδή είχε πιεί. «Ήταν ένα λάθος που έγινε, γιατί ήμουν υπό την επήρεια μέθης», είπε χαρακτηριστικά τους πλέον 1.600 νέους ακολούθους της.

Όμως φαίνεται ότι δεν έπεισε την πλειοψηφία, καθώς το Twitter «πλημμύρισε» με σχόλια που ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία της. Μάλιστα, αρκετοί έφεραν ως παράδειγμα προηγούμενες περιπτώσεις, στις οποίες μπλοκαρίστηκαν λογαριασμοί εφόρου ζωής, μόνο και μόνο επειδή μπορεί να είχαν ακουστεί απρεπείς λέξεις, έστω και για χιούμορ.

«Το ερώτημα είναι γιατί ήταν μόνο επτά ημέρες απαγόρευση… οι άνθρωποι έχουν αποκλειστεί μόνιμα για πολύ πολύ λιγότερο», έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος πρόσθεσε ότι «αυτό είναι γελοίο».

Σημειώνεται, ότι το Twitch ανήκει στην Amazon και έχει αυστηρή πολιτική έναντι αυτού του είδους περιεχομένου. Συγκεκριμένα, στους όρους χρήσης του, αναφέρει το εξής: «Το γυμνό και το σεξουαλικό περιεχόμενο ή δραστηριότητες, όπως πορνογραφία, σεξουαλικές πράξεις ή συνουσίες και σεξουαλικές υπηρεσίες, απαγορεύονται».