Οι ημέρες των γιορτών είναι μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Μέρες γεμάτες παιχνίδια, ταινίες, μουσική, δημιουργικότητα και με μία λέξη διασκέδαση! Ίσως και λίγη δουλειά γι’ αυτούς που οι υποχρεώσεις δεν σταματάνε ποτέ.

Για το λόγο αυτό, όπου και να βρεθείς τις γιορτές, όπως και να τις περάσεις χρειάζεσαι ένα πολυεργαλέιο που να σου επιτρέπει να χαλαρώσεις αλλά και να διευθετείς και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Με μία λέξη χρειάζεσαι το νέο tablet της HUAWEI, το HUAWEI MatePad 11!

Μία εικόνα κυριαρχεί στο μυαλό μας όταν φανταζόμαστε πως θέλουμε να χαλαρώσουμε μέσα στις γιορτές. Εμείς, στον καναπέ με μία κουβερτούλα, ακούγοντας μουσική, βλέποντας ταινίες και παίζοντας παιχνίδια. Και επειδή η ευκολία είναι το παν, θέλουμε να τα κάνουμε όλα αυτά χωρίς να κουνηθούμε καθόλου.

Με το HUAWEI MatePad 11 η εικόνα αυτή γίνεται πραγματικότητα. Διότι μπορούμε να κάνουμε τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα μέσα από μία μόνο συσκευή! Μέσα από το εντυπωσιακό του refresh rate στα 120 hz, το νέο tablet της HUAWEI μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σταθμός ψυχαγωγίας για gaming, ταινίες, σειρές και μουσική.

Με το νέο HUAWEI MatePad 11 που υποστηρίζει χρωματική παλέτα DCI-P3, οι εικόνες και τα βίντεο μοιάζουν εξαιρετικά ζωντανά στην οθόνη. Εκτός από την ικανότητα απόδοσης απίστευτων χρωμάτων, το HUAWEI MatePad 11 έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την έκθεση των χρηστών στο μπλε φως και τις αναλαμπές, δύο από τους κύριους παράγοντες που προκαλούν κόπωση στα μάτια. Οπότε ετοιμαστείτε για ατελείωτες ώρες ανεμπόδιστης χαλάρωσης!

Και επειδή η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ… Με το HUAWEI MatePad 11 θα είναι σαν να έχετε ολόκληρο το γραφείο σας στα χέρια σας. Αν και κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί με τη δουλειά στις γιορτές, δυστυχώς πάντα υπάρχει εκείνο το “επείγον” e-mail που θα πρέπει να απαντηθεί, ή κάποια διόρθωση που δεν μπορεί να περιμένει…

Για αυτές και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις το HUAWEI MatePad 11 έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σ’ ένα μίνι laptop, δίνοντας τη δυνατότητα στον επαγγελματία να διευθετήσει όλες του τις εργασίες μέσα από την ευκολία μία μόνο συσκευής. Επιπλέον, η λειτουργία Multi-screen Collaboration επιτρέπει πλέον σε tablet και υπολογιστή να αλληλεπιδρούν, προσφέροντας τρεις λειτουργίες που επιτρέπουν στις συσκευές να συνεργάζονται με νέους τρόπους:

  • Η λειτουργία Mirror επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν την οθόνη του υπολογιστή στο tablet, Multi-screen Collaboration(2ης γενιάς) για γρήγορα σκίτσα και λεπτεπίλεπτα καλλιγραφικά έργα.
  • Οι εργαζόμενοι στο γραφείο μπορούν να επωφεληθούν από τη λειτουργία Extend Mode και να αποκτήσουν μια δεύτερη οθόνη για τον υπολογιστή, απολαμβάνοντας ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας.
  • Η καινοτόμος λειτουργία Collaborate Mode επιτρέπει πραγματική αλληλεπίδραση μεταξύ του HarmonyOS 2 και των Windows, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταφέρουν περιεχόμενο όπως κείμενο, εικόνες και έγγραφα μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών με ένα απλό drag & drop.

Παράλληλα με τη λειτουργία Multi-screen Collaboration, η ολοκαίνουργια λειτουργία Multi-Window υποστηρίζει ταυτόχρονα την εμφάνιση έως και τεσσάρων εφαρμογών. Υποστηρίζει επίσης δύο ταυτόχρονα ενεργά παράθυρα (floating windows) για πιο αποτελεσματικό multi-tasking. Όταν δεν χρειάζονται, τα παράθυρα μπορούν να αποθηκευτούν στο App Bubble για εύκολη πρόσβαση όποτε προκύψει ανάγκη.

Συγκρίνεται δύο διαφορετικά προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε ή απαντήστε και διαβάστε ταυτόχρονα δύο e-mail. Οι δυνατότητες είναι πολλές και ανταποκρίνονται στις multitasking ικανότητες σας.

Ακόμη, να σημειωθεί ότι είναι εξοπλισμένο με το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς). Σε άψογη συνεργασία με την εντυπωσιακή οθόνη 120 Hz, η γραφίδα ανταποκρίνεται απίστευτα γρήγορα, με απίθανα χαμηλό delay στα 2ms, προσφέροντας πιο smart και πιο φυσική διαδραστική εμπειρία χειρόγραφου στους χρήστες. Ενώ με το Smart Magnetic Keyboard, που φέτος τις φιορτές δίνεται ως δώρο (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), μπορεί άνετα να ανταγωνιστεί τη λειτουργικότητα ενός κανονικού laptop. Το πληκτρολόγιο εφαρμόζει μαγνητικά στο tablet και συνδέεται αυτόματα μέσω bluetooth. Διαθέτει διαδρομή πλήκτρου 1,3mm για άνετη εργασία και συγγραφή μακροσκελών κειμένων.

Παράλληλα, η νέα επιφάνεια εργασίας tablet είναι πιο οργανωμένη από ποτέ, προκειμένου οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σημαντικές πληροφορίες πιο εύκολα. Ενώ, είναι εξοπλισμένο με την κατάλληλη τεχνολογία για να μπορεί να αξιοποιεί και τις δυνατότητες άλλων συσκευών -από smartphone έως υπολογιστές- για περισσότερη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.