Από αρκετές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί στον τομέα της ασφαλείας, έχει διαπιστωθεί ότι ένα μεγάλο ποσοστό των διαρρηκτών δεν θα έμπαιναν σε σπίτια που είχαν κάμερες ασφαλείας. Είναι λογικό μαζί με την εγκληματικότητα, να αυξάνονται και τα συστήματα ασφαλείας σε κάθε σπίτι ή/και επιχείρηση. Όλοι προσπαθούμε να προφυλάξουμε τον χώρο μας όσο καλύτερα μπορούμε συνδυάζοντας τη μέγιστη ασφάλεια με τη μέγιστη οικονομία.

Οι κάμερες ασφαλείας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να προφυλάξετε πρώτα την ακεραιότητα σας και στη συνέχεια την περιουσία σας. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές, για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σας. Υπάρχουν εξωτερικές και εσωτερικές, ασύρματες και ενσύρματες, με ή χωρίς ήχο και με πολλά ακόμα χαρακτηριστικά.

Η εταιρεία  Integrated Security Management (ISM) είναι μία εταιρεία security που μπορεί να σας προσφέρει μελέτη και εγκατάσταση σε τέτοιου είδους κάμερες ασφαλείας. Ο τύπος εξοπλισμού ενδέχεται να αλλάζει λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων, τα πλεονεκτήματα, όμως, μένουν ίδια και είναι πολλά.

Το γεγονός ότι μπορείτε να βρείτε κάμερες παρακολούθησης σε όλα τα μεγέθη και τα κόστη κάνει την εγκατάσταση τους πολύ εύκολη. Μπορείτε να τις τοποθετήσετε οπουδήποτε θέλετε και αν είναι ασύρματες αποφεύγετε και τις εργασίες για την καλωδίωση. Δεν απαιτούν κάποιες ιδιαίτερες προδιαγραφές του σπιτιού ή/και της επιχείρησης σας, επομένως, ένας επαγγελματίας θα μπορούσε να τις εγκαταστήσει πολύ εύκολα, χωρίς περιττά έξοδα για προσαρμογές.

Ένα φως που αναβοσβήνει όταν λείπετε, ίσως κάνει τους διαρρήκτες να το σκεφτούν λίγο παραπάνω πριν κάνουν την διάρρηξη, ενώ οι κάμερες είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τους αποτρέψουν. Ο διαρρήκτης που θα παρατηρήσει ότι υπάρχει κάποια πινακίδα ή κάμερα στο εξωτερικό της οικίας δεν θα σκεφτεί να μπει μέσα, καθώς γνωρίζει ότι σε περίπτωση που καταγραφεί, οι πιθανότητες σύλληψης του αυξάνονται.

Έχοντας κάμερες ασφαλείας είστε πιο σίγουροι για το τι γίνεται στο σπίτι σας, καθώς οι κάμερες είναι ένας ακούραστος και πολύτιμος σύμμαχος. Ακόμα και όταν κοιμάστε ή λείπετε, σας προσφέρουν ένα ασύγκριτο αίσθημα ασφαλείας.

Η εταιρεία ISM SECURITY Α.Ε. επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των συνεργατών της όσον αφορά τις σύγχρονες διαδικασίες σωματοφυλακής, την προστασία υψηλών προσώπων (VIP) – φυλαξη προσωπων (bodyguard), την ασφάλεια των μετακινήσεων, την ασφάλεια χώρων και των εκδηλώσεων, καθώς και τις ολοένα αυξανόμενες μορφές κινδύνων.

Σκοπός μας δεν είναι να σας τρομάξουμε, αλλά να σας υπενθυμίσουμε πως ο κόσμος στις μέρες μας καταφεύγει σε πράξεις ανάρμοστες για να επιβιώσει και οφείλετε να λαμβάνετε τα απαραίτητα μέτρα.