Πολλαπλές καρτέλες ανοιχτές, μουσική να παίζει στο background και το κινητό πάντα σε απόσταση αναπνοής για γρήγορη απάντηση σε μηνύματα και κλήσεις. Αυτή είναι η καθημερινότητα για τους περισσότερους από εμάς. Είτε είσαι εργαζόμενος, είτε μαθητής, είτε άπλα βρίσκεσαι σε ώρα χαλάρωσης, αυτό που ζητάς από τον τεχνολογικό σου εξοπλισμό είναι ευκολία και γρηγοράδα στη χρήση.

Η HUAWEI αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του μέσου χρήστη προσπαθεί συνεχώς να αναβαθμίζει τα προϊόντα της ώστε να ανταποκρίνονται σε πραγματικές καταστάσεις. Ως αποτέλεσμα λανσάρει στην αγορά το HUAWEI MatePad 11, το «έξυπνο» πολυεργαλείο που ξεπερνά τα στενά όρια ενός ακόμη tablet!

Το HUAWEI MatePad 11 έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σ’ ένα μίνι laptop, δίνοντας τη δυνατότητα στον επαγγελματία να διευθετήσει όλες του τις εργασίες μέσα από την ευκολία μία μόνο συσκευής. Συνδέστε το μαγνητικά στο tablet σας για γρήγορη ρύθμιση και, στη συνέχεια, το πληκτρολόγιο θα αντιστοιχιστεί και θα φορτιστεί αυτόματα. Χάρη στην έξυπνη τεχνολογία μαγνητικής επαγωγής, το tablet θα «ξυπνήσει» αμέσως όταν ανοίξει η θήκη του πληκτρολογίου και θα τεθεί σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας όταν είναι κλειστό.

Το πληκτρολόγιο έχει σχεδιαστεί για μια άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης, ώστε να γράφετε στο tablet σας με τις ώρες χωρίς να κουράζεστε. Εξάλλου, η ανθεκτική θήκη πληκτρολογίου επιτρέπει διπλή γωνία θέασης για περαιτέρω ευκολία.

Η μεγάλη οθόνη του, η δυνατότητα χρήσης πληκτρολογίου, του HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) και ποντικιού, αλλά και η νέα πιο οργανωμένη επιφάνεια εργασίας, παρέχει πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ.

Παράλληλα, μέσα από τις επιλογές διασυνδεσιμότητας, μπορεί να αξιοποιεί και τις δυνατότητες άλλων συσκευών -από smartphone έως υπολογιστές- για περισσότερη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα.

Αν αναλογιστεί κανείς και τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας του, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει την ευκολία που προσφέρει, αφού από το σπίτι στο γραφείο και από το μετρό στο επόμενο ραντεβού μπορείς να διευθετείς όλες σου τις υποχρεώσεις μέσα από μία μόνο συσκευή, δίνοντας την κάθε φορά τη μορφή που σε βολεύει καλύτερα.

Πέρα από εργαλείο δουλειάς για πολλούς ένα tablet είναι μία συσκευή ψυχαγωγίας. Είτε θέλεις να δεις το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς ή απλά να παίξεις μία ακόμη πίστα του παιχνιδιού που έχεις κολλήσει τον τελευταίο καιρό, το HUAWEI MatePad 11 εγγυάται εντυπωσιακά γραφικά και γρήγορη απόκριση, αφού είναι το πρώτο που διαθέτει οθόνη που υποστηρίζει refresh rate 120 Hz.

Λειτουργώντας με υψηλότερο refresh rate από πολλά tablet στην αγορά, το νεότερο HUAWEI MatePad παραδίδει απίστευτα ρευστά γραφικά όταν προβάλλει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου. Ικανό να παρέχει λεία εικόνα και πανέμορφη απόδοση θα γίνει ένα με το χέρι σου. Ετοιμάσου να βυθιστείς πραγματικά στον κόσμος των αγαπημένων σου ηρώων, αφού το HUAWEI MatePad 11 υποστηρίζει χρωματική παλέτα DCI-P3, με αποτέλεσμα οι εικόνες και τα βίντεο να μοιάζουν εξαιρετικά ζωντανά στην οθόνη.

Η λειτουργία Multi-screen Collaboration επιτρέπει πλέον σε tablet και υπολογιστή να αλληλεπιδρούν, προσφέροντας λειτουργίες που επιτρέπουν στις συσκευές να συνεργάζονται με νέους τρόπους.

  • Η λειτουργία Mirror επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν την οθόνη του υπολογιστή στο tablet, μετατρέποντας το tablet σε επιφάνεια σχεδίασης που μπορεί να συνδυαστεί με το HUAWEI M-Pencil (2ης γενιάς) για γρήγορα σκίτσα και λεπτεπίλεπτα καλλιγραφικά έργα.
  • Οι εργαζόμενοι στο γραφείο μπορούν να επωφεληθούν από τη λειτουργία Extend Mode και να αποκτήσουν μια δεύτερη οθόνη για τον υπολογιστή, απολαμβάνοντας ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας.
  • Η καινοτόμος λειτουργία Collaborate Mode επιτρέπει πραγματική αλληλεπίδραση μεταξύ του HarmonyOS 2 και των Windows, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταφέρουν περιεχόμενο όπως κείμενο, εικόνες και έγγραφα μεταξύ συνδεδεμένων συσκευών με ένα απλό drag & drop.
  • Παράλληλα με τη λειτουργία Multi-screen Collaboration, η ολοκαίνουργια λειτουργία Multi-Window υποστηρίζει ταυτόχρονα την εμφάνιση έως και τεσσάρων εφαρμογών. Υποστηρίζει επίσης δύο ταυτόχρονα ενεργά παράθυρα (floating windows) για πιο αποτελεσματικό multi-tasking. Όταν δεν χρειάζονται, τα παράθυρα μπορούν να αποθηκευτούν στο App Bubble για εύκολη πρόσβαση όποτε προκύψει ανάγκη.

Συγκρίνεται εύκολα προϊόντα έχοντας παράλληλα ανοιχτά ξεχωριστά παράθυρα. Απαντήστε ταυτόχρονα σε διαφορετικά email και ανεβάστε την αποδοτικότητα σας. Με το αναβαθμισμένο App Multiplier έχετε πλήρη έλεγχο των εργασιών σας για να εργάζεστε όσο γρήγορα εσείς θέλετε!

Μάλιστα το τρέχον διάστημα μπορεί κανείς να αποκτήσει το νέο HUAWEI MatePad 11, με δώρο το M-Pencil και το Magnetic Keyboard (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegrmA