Τι ψάχνεις από ένα smartwach; Αν είσαι σαν εμάς, αυτό που κοιτάς είναι να σου επιτρέπει να παρακολουθείς την υγεία σου, να σε βοηθάει στην προπόνηση, να ενημερώνεσαι για κλήσεις και μηνύματα… Α και να λέει την ώρα! Καλό θα ήταν βέβαια να έχει και ωραία εμφάνιση που να θυμίζει περισσότερο συμβατικό ρολόι, ώστε να φοριέται και σαν διακοσμητικό αξεσουάρ. Αυτή τη τέλεια αισθητική ισορροπία ανάμεσα σε smartwatch και συμβατικό πολυτελές ρολόι βρήκαμε στο νέο HUAWEI Watch 3 Pro.

Δοκιμάσαμε το νέο Huawei Watch 3 Pro για περίπου μια εβδομάδα και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι άλλαξε τελείως τον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε την τεχνολογία. Αρχικά, μας επέτρεψε να πάρουμε τον πλήρη έλεγχο της φυσικής μας κατάστασης στο χέρι μας. Η γυμναστική δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, μία οι υποχρεώσεις, μία η έλλειψη χρόνου, μία ότι δεν ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις… Αν είχες έναν προσωπικό βοηθό θα ήταν πολύ πιο εύκολο, σωστά; Ε τώρα μπορείς να έχεις, διότι με το Huawei Watch 3 Pro έχεις τον δικό σου personal trainer στον καρπό σου. Το ρολόι διαθέτει πάνω από 100 τρόπους προπόνησης, που φυσικά δεν θα τους χρησιμοποιήσεις όλους, όμως σίγουρα θα βρεις αυτόν που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα και τους στόχους σου.

Πρόκειται για έναν βοηθό παρακολούθησης της φυσικής σου κατάστασης αλλά και της υγείας σου. Παρακολούθησε τους παλμούς σου ενώ τρέχεις ή κοιμάσαι, μέτρησε τα επίπεδα του άγχους σου, υπολόγισε τα χιλιόμετρα που διανύεις αλλά και τη θερμοκρασία του δέρματος σου. Με την υγεία να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο το ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών της σειράς smartwatch σου επιτρέπει να έχεις πλήρη εικόνα για την κατάσταση της.

Παράλληλα όμως θέλεις να διασκεδάσεις, να ακούς μουσική, να κατεβάζεις εφαρμογές και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για σημαντικές κλήσεις και μηνύματα. Χάρη στη λειτουργία eSIM η σύνδεση με το smartphone γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, προκειμένου κινητό και smartwatch να μπορούν να μοιράζονται τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου και κατ’ επέκταση το ίδιο πρόγραμμα κινητής και δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνεις όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ακόμη και όταν δεν είσαι συνδεδεμένος με το κινητό σου.

Όσο για την εμφάνιση, το Watch 3 Pro δεν θυμίζει κλασσικό smartwatch. Το σώμα του ρολογιού είναι από στιλβωμένο ατσάλι και τιτάνιο ύψιστης ποιότητας και αντοχής, ενώ η μεγάλη του οθόνη αποτελείται  από εξαιρετικά καμπύλο 3D γυαλί και κρύσταλλο από ζαφείρι που προσδίδει στην κομψότητα του σχεδιασμού και φυσικά στην τελική εικόνα ενός πολυτελούς και ταυτόχρονα δυναμικού smartwatch. Επίσης, είναι το πρώτο smartwatche της HUAWEI που διαθέτει περιστρεφόμενη 3D κορώνα με απτική ανάδραση, γεγονός που κάνει την πλοήγηση ακόμη πιο εύκολη.

Το Watch 3 Pro θα ταιριάξει με κάθε ντύσιμο σου αφού πέρα της κλασσικής του φινετσάτης εμφάνισης σου δίνει τη δυνατότητα να το προσαρμόσεις στο δικό σου γούστο. Διασκεδάσαμε ιδιαίτερα δημιουργώντας τα δικά μας κινούμενα πρόσωπα ρολογιού χρησιμοποιώντας σύντομα βίντεο 5-10 δευτερολέπτων που λαμβάνονται από το τηλέφωνό. Ενώ, μπορείς να επιλέξεις τόσο ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα από λουράκια, όσο και ανάμεσα σε δεκάδες γραφικά και themes.

Και αν σε προβληματίζει η ισχύς της μπαταρίας, μην ανησυχείς καθόλου. Όσο καιρό το είχαμε δεν το φορτίσαμε ούτε μία φορά Το HUAWEI Watch 3 Pro διαθέτει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, 5 ημέρες  σε smart mode και 21 ημέρες σε ultra-long battery life mode.

Μπορεί σε μία βδομάδα να μην καταφέραμε να γίνουμε σαν ήρωες της Marvel, ωστόσο βελτιώσαμε τη φυσική μας κατάσταση και μάθαμε καλύτερα το σώμα μας. Επιπλέον, οι δυνατότητες που μας πρόσφερε το smartwatch άνοιξε έναν καινούργιο δρόμο δυνατοτήτων που έκαναν τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη και πλέον δεν μπορούμε να την φανταστούμε χωρίς αυτό. Το ολοκαίνουργιο smartwatche της HUAWEI προσφέρει μία έξυπνη και φιλική εμπειρία με βελτιωμένη αλληλεπίδραση, ανεξάρτητη συνδεσιμότητα και διασύνδεση, για κάθε σενάριο χρήσης στην καθημερινότητά μας.

Για ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία συνδύασε το με τα Huawei FreeBuds. Μην σε ανησυχεί το κόστος αφού μέχρι τις 3 Ιουλίου μαζί με κάθε προπαραγγελία του Huawei Watch 3 Pro παίρνεις δώτο τα Huawei FreeBuds Pro.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr