Ο Mark Zuckerberg, ο «Mr Facebook», βρέθηκε χθες στη διάθεση του κοινού απαντώντας μια σειρά από ερωτήσεις.

Μια από αυτές, μαγνήτισε περισσότερο το ενδιαφέρον: «Γιατί φοράτε το ίδιο T-shirt κάθε μέρα;».

Για εκείνους που δεν το έχουν προσέξει, ο ιδρυτής του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου, φοράει συνέχεια το ίδιο γκρι μπλουζάκι στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις του. Τη στιγμή μάλιστα που αρκετοί αναλυτές επιχείρησαν να δώσουν μια απάντηση επιστρατεύοντας το χιούμορ, ο Zuckerberg έδωσε μια σοβαρή εξήγηση.

«Θέλω πραγματικά να καθαρίσω τη ζωή μου και να τη κάνω έτσι, ώστε να παίρνω όσο το δυνατόν λιγότερες αποφάσεις εκτός από το πώς να εξυπηρετήσω καλύτερα την κοινότητα αυτή», εξήγησε ο 30χρονος μεγιστάνας της τεχνολογίας ο οποίος διευκρίνισε ότι διαθέτει μια σειρά από παρόμοια τέτοια μπλουζάκια.

Είπε, επίσης ότι ακόμη και οι μικρές αποφάσεις, όπως η επιλογή του τι να φορέσει και τι να φάει για πρωινό θα μπορούσαν να είναι κουραστικές και δεν θέλει να καταναλώνει ενέργεια και χρόνο.

«Είμαι σε αυτή τη πραγματικά τυχερή θέση, όπου ξυπνάω κάθε μέρα και βοηθώ στο να εξυπηρετηθούν περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι. Και νιώθω σαν να μην κάνω τη δουλειά μου, αν δαπανώ την ενέργεια μου για πράγματα που είναι ανόητα ή επιπόλαια για τη ζωή μου », είπε.

Ιδού και η απόδειξη: