Με την επιστροφή στις κανονικές συνθήκες εργασίας και εκπαίδευσης, καθώς και την πλήρη επιστροφή στην ‘’φυσιολογική’’ έως τώρα κοινωνική ζωή να μοιάζει πως απέχει ακόμα, πολλοί μπορεί να αποφασίσουν πως αξίζει η αγορά ενός νέου laptop. Τόσο η εξ αποστάσεως εργασία και εκπαίδευση, όσο και η επικοινωνία με δικούς μας ανθρώπους (μέσω joom, skype κλπ) έχουν κάνει απαραίτητη την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού ικανού να ανταποκριθεί στις νέες μας ανάγκες.

Η χρήση refurbished προϊόντων τεχνολογίας αποτελεί μία εξαιρετική λύση και για τον εξοπλισμό των επιχειρήσεων, με νέους, σαν καινούργιους, refurbished ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Με τον όρο refurbished αναφερόμαστε σ’ έναν επώνυμο ηλεκτρονικό υπολογιστή (σταθερό ή laptop), ο οποίος έχει δουλέψει με τη μορφή χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) σε κάποια εταιρία και στη συνέχεια, αφού έχει ανακατασκευαστεί και ελεγχθεί πλήρως για την απόδοση και την λειτουργικότητα του, διατίθεται σε συμφέρουσα τιμή, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Τα Refurbished προϊόντα της PCportal, βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, έχουν ελεγχθεί με αυστηρά κριτήρια και διαθέτουν πιστοποίηση άριστης λειτουργίας, απολαμβάνοντας έτσι όλα τα πλεονεκτήματα των refurbished:

  • Αποκτάτε επώνυμο προϊόν σε καλύτερη τιμή, με σαφώς ανώτερα χαρακτηριστικά από το αντίστοιχης τιμής, καινούργιο, κατώτερου brand.
  • Έχετε εγγύηση έως και 2 ετών, με άμεση τεχνική υποστήριξη από την εταιρεία, που έκανε το refurbishment και εμπιστεύεστε, την PCportal.
  • Το προϊόν που αγοράζετε «φοράει» γνήσιο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, καθώς η PCportal κατέχει τον τίτλο Microsoft Registered Refurbisher.
  • Ο εξοπλισμός που φέρει το προϊόν που επιλέξατε δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με επιπλέον ηλεκτρονικά απόβλητα, γεγονός που εντάσσεται στην εταιρική κοινωνική ευθύνη (CSR) της PCportal.

Εδώ μπορείτε να δείτε 3 κορυφαίες οικονομικές επιλογές που ξεχωρίσαμε για εσάς!

Lenovo R500

Στιβαρή κατασκευή και κορυφαία ποιότητα υλικών με τη σφραγίδα της Lenovo. Ισχυρός c2duo επεξεργαστής και πολλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, 4gb RAM και δώρο εξωτερική κάμερα στα 140,00€!

Dell Latitude E7270

Φορητός υπολογιστής 12″ επιχειρηματικής κατηγορίας με τα καλύτερα χαρακτηριστικά ασφαλείας στον κόσμο. Διαθέτει τον Intel i5-6300U , 8gb RAM και δίσκο SSD για μεγάλες ταχύτητες πλοήγησης και άνεση εκτέλεσης πολλών εργασιών ταυτόχρονα. Η τιμή του είναι στα 399€!

HP Elitebook 8570p i5

Ένας πολύ ισχυρός υπολογιστής με επαγγελματικά χαρακτηριστικά που όμως απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, τον φοιτητή αλλά και έναν απαιτητικό χρήστη. Με την 15,6’’ οθόνη του μπορείτε να δουλέψετε ξεκούραστα, ενώ ο σκληρός των 500GB σας παρέχει την απόλυτη άνεση χώρου προκειμένου να διαχειριστείτε τα προγράμματα και τα αρχεία σας. Η τιμή του είναι στα 250€!