Ξεχάστε τον τροχό, την πυρηνική ενέργεια, ακόμα και το ίντερνετ, γιατί η απολύτως κολοσσιαία ανθρώπινη δημιουργία ακούει πια στο ρομποτάκι που φτιάχνει χειροποίητα Oreo όποτε του ζητηθεί.

Τι άλλο να ζητήσει πια η ανθρωπότητα από την τεχνολογία;

Κι ενώ υπάρχουν έξυπνες μηχανές που κάνουν την μπουγάδα, καθαρίζουν, ακόμα και τον σκύλο βγάζουν βόλτα, ο μοναδικός σκοπός ύπαρξης του συγκεκριμένου και αξιαγάπητου ρομπότ είναι να πλημμυρίζει με λαχταριστή κρέμα Oreo τα ομώνυμα μπισκότα με βάση τη δημοφιλέστερη online γεύση κάθε στιγμή! Μιλώντας για τεχνητή νοημοσύνη δηλαδή…

Ο κόσμος μας μόλις έγινε λοιπόν λίγο καλύτερος χάρη στο μίνι ρομπότ που παρασκευάζει πεντανόστιμα μπισκότα στη θαλπωρή του σπιτιού μας. Κι αν διερωτάστε, πρόκειται πράγματι για την τελευταία εφεύρεση που ξεπήδησε από τη λαμπρή εποχή της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Και βέβαια, όπως και με όλες τις ασύλληπτες καινοτομίες του καιρού, το φανταστικό αυτό ρομπότ δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην αγορά. Τουλάχιστον προς το παρόν μόνο όνειρα μπορούμε να κάνουμε…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.