Σκεφτείτε πως επιθυμείτε να μάθετε τα πάντα για τις εκθέσεις και τα συνέδρια που σας ενδιαφέρουν σε όλο τον κόσμο, να βρείτε οδηγίες πρόσβασης, φωτογραφικό υλικό, περιγραφές, κατόψεις, νέα, να κλείσετε εισιτήρια, ακόμα και να οργανώσετε το ταξίδι και τη διαμονή σας. Και αυτό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μέσα από το κινητό σας, σε οποιαδήποτε σημείο. Και δωρεάν. Γίνεται; Πλέον ναι!

Επισκεφθείτε το App Store / Android Market και κατεβάστε το δωρεάν!

Με το χαρακτηριστικό τίτλο «Next Expo», ποιοτικό περιεχόμενο και σύμμαχο την υψηλή τεχνολογία, ένας πλήρης οδηγός εκθέσεων διατίθεται πλέον δωρεάν για χρήστες iPhone και Android συσκευών.

Πρόκειται για τον πρώτο ολοκληρωμένο και έγκυρο οδηγό εκθέσεων παγκοσμίως, καθώς προσφέρει στους χρήστες διάφορα φίλτρα αναζήτησης και τη δυνατότητα να επιλέξουν κατηγορία, σημείο, χώρα, ημερομηνία, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα τους.

Η λειτουργία του εύκολη και ταχύτατη. Με ευκρινή γραφικά, σωστή κατηγοριοποίηση, έξυπνη περιήγηση και έντονο το στοιχείο της καινοτομίας, το Next Expo αποτελεί πραγματικό εργαλείο για τους επαγγελματίες και όχι μόνο.

Γίνεται πιο ανταγωνιστικοί, γνωρίστε όλες τις εκθέσεις του κλάδου σας, κερδίστε χρόνο, μάθετε τι συμβαίνει στη διεθνή εκθεσιακή αγορά. Αναζητήστε εκθέσεις που σας αφορούν και οργανώστε το επαγγελματικό σας ταξίδι με μια μόνο εφαρμογή.

To Next Expo αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο. Με μια απλή κίνηση, χωρίς κόστος, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, βρίσκεται στην οθόνη του κινητού σας και ανανεώνεται αυτόματα, προσφέροντας ποιοτικό περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή.

Κατεβάστε το τώρα δωρεάν μέσω της πλατφόρμας iOS/Android ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.nextexpo.com για περισσότερες πληροφορίες.