Μια στιγμή που περίμεναν για πολύ καιρό οι φίλοι της τεχνολογίας και ιδιαίτερα οι οπαδοί της Huawei πλησιάζει. Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε για να παρουσιάσει ο κινεζικός κολοσσός τεχνολογίας τη νέα σειρά «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων, την P30.

Η ναυαρχίδα της Huawei θα κάνει τα αποκαλυπτήριά της στην πόλη που είναι συνδεδεμένη με τη σειρά P, το Παρίσι. Με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, λοιπόν, τα πολυαναμενόμενα intelligent phones θα είναι εκεί για να συστηθούν στο κοινό και να σηματοδοτήσουν το πέρασμα σε μια νέα εποχή στην κινητή τηλεφωνία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας τα νέα μοντέλα θα επικεντρώνονται και πάλι στις μεγάλες δυνατότητες που παρέχουν οι ενσωματωμένες κάμερες. Άλλωστε, οι χρήστες της Huawei γνωρίζουν ότι οιpremium συσκευές που κρατούν στα χέρια τους είναι και προηγμένες φωτογραφικές μηχανές υψηλών αξιώσεων και απαιτήσεων, στις οποίες ανταποκρίνονται με θαυμαστή συνέπεια.

Πιο σημαντική προσθήκη αναμένεται στο P30 Pro, με μια ακόμη νέα κάμερα, η οποία -όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ- υπόσχεται ζουμ πολύ υψηλής ευκρίνειας και ποιότητας. Κοινώς, η κινεζική εταιρεία κάνει πράξη το ρητό «ο εχθρός του καλού (ή του εξαιρετικού) είναι πάντα το καλύτερο».